Waar ben je naar opzoek?

Dyanne Beekman zet zich in voor het vrouwenhart

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Dyanne Beekman zet zich in voor het vrouwenhart

Dyanne Beekman is ambassadeur van de Hartstichting. Ze zal zich speciaal gaan inzetten voor het vrouwenhart. Dyanne: “Dat hart- en vaatziekten bij vrouwen wereldwijd doodsoorzaak nummer één zijn, daar ben ik van geschrokken. Ik verbind daarom graag mijn naam aan de Hartstichting. Zoveel mogelijk vrouwen moeten over de risico’s horen.”

Actieweek Hartstichting

Op Dress Red Day vraagt de Hartstichting aandacht voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Dress Red Day (27 september) maakt dit jaar deel uit van een landelijke actieweek. In deze week roept de Hartstichting iedereen in Nederland op om in actie te komen voor het hart van een dierbare. De actieweek duurt van 20 t/m 27 september. Speciaal voor de actieweek heeft DYANNE een accessoire lijn ontwikkeld, bestaande uit een sjaal (€ 9,99), een hamam doek (€ 12,99), een bidon (€ 4,99) en een hoelahoep (€ 3,99). Alle accessoires zijn exclusief te koop bij Etos tussen 15 september en 12 oktober 2014. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de accessoires gaat naar de Hartstichting.

Het vrouwenhart

Over de Hartstichting

Nederland telt 1 miljoen hart- en vaatpatiënten. Dagelijks overlijden 107 mensen aan hart- en vaatziekten en belanden 1.000 mensen met hart- en vaatziekten in het ziekenhuis. De preventie, behandeling en genezing van de ziekte is de belangrijke missie van de Hartstichting. De stichting strijdt al 50 jaar tegen hart- en vaatziekten, een van de belangrijkste doodsoorzaken in ons land, door onder andere voorlichting te geven over een gezonde leefstijl en door innovatieve verbeteringen in de zorg te bewerkstelligen.

Inzetten voor het vrouwenhart

Ik vind het belangrijk dat vrouwen zich bewust zijn van hart- en vaatziekten en zoveel mogelijk daarover te weten komen. Daarom draag ik deze week de sjaal uit de accessoire lijn van DYANNE.

het vrouwenhart

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen