Waar ben je naar opzoek?

Draag je kinderen dichtbij je met een sieraad

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Draag je kinderen dichtbij je met een sieraad

Ik kan mij herinneren dat vroeger mijn tantes allemaal zo’n armband hadden met de hoofden en namen van hun kinderen eraan. Nu ik er zo over nadenk zag ik daar wel meer moeders mee lopen. Dat was toen vast heel hip! Al vond ik die hoofden dan weer niet zo mooi. De naamsieraden zijn in de loop der jaren veel mooier en hipper geworden.

Je kinderen altijd bij je

Met de zilveren familie sieraden van Names4Ever draag je je dierbaarste bezit, je kinderen, altijd bij je! Ik vind het leuk om een persoonlijk sieraad te hebben voor mijzelf met de namen van mijn kinderen erin. Geen kinderhoofden zoals vroeger 😉 maar een hippe zilveren familiehanger. Ik heb gekozen voor een stamboom met de namen van mijn kinderen erin mét hun geboortesteen. De zilveren stamboom die ik heb gekozen is een blikvanger. Deze perfect vormgegeven stamboom is net als mijn gezin: het middelpunt en ik draag ze graag dichtbij mij. Ik kreeg dit prachtige sieraad van Names4Ever cadeau en ik ben er heel blij mee. Ze verkopen nog meer mooi een persoonlijke sieraden voor moeder en kind.

Persoonlijke naamsieraden

Een persoonlijk cadeau

De naamsieraden van Names4Ever zijn een prachtig cadeau voor jezelf maar ook een leuk kraamcadeau. De service is uitstekend en de levering is snel. Je kiest je favoriete sieraad uit: hangers, graveerplaatjes, armbaden, naamkettingen. Er is van alles te krijgen bij Names4Ever. Vervolgens geef je de namen door, kies je de geboortestenen en kies je een ketting uit. Je kunt er ook nog voor kiesen om een sieraad met eigen tekst te laten maken.

Names4Ever levert vakwerk af. Door hun jarenlange ervaring in het juweliersvak weten ze precies hoe ze de technieken moeten toepassen en werken ze in hun atelier de naamsieraden zo perfect mogelijk af. Ze werken met moderne machines om de sieraden af te werken.

Draag je kinderen dichtbij je met een sieraad

>> Wil jij ook een naamsieraad bestellen? Ga dan naar Names4Ever en ze helpen je graag verder!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen