Waar ben je naar opzoek?

Doutzen verstuurt borstvoeding per koerier

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Doutzen verstuurt borstvoeding per koerier

Het is je vast niet ontgaan dat Doutzen Kroes afgelopen week druk was met de show van Victoria’s Secret. Ze is daarvoor overgevlogen naar de Britse hoofdstad. Dit was ook de eerste keer dat Doutzen zonder haar jongste op reis ging. Dat viel haar wel zwaar. Ook omdat ze borstvoeding geeft.

Aan beha vulling geen gebrek

Het voordeel van het geven van borstvoeding is dat Doutzen aan vulling in haar beha geen gebrek had. Ze showde op de catwalk onder andere een push-up beha, een roze setje, een met de hand versierd jurkje en tot slot een zwart kanten body met vleugels en een rok van veren. Vier maanden geleden is ze bevallen van dochter Myllena Mae maar ze zag er geweldig uit. Dat heeft ze goed gedaan!

Borstvoeding it is

De Hollandse Doutzen geeft haar dochter nog borstvoeding. Voordat ze vertrok voor de show heeft ze zich een suf gekolfd maar dit bleek niet genoeg te zijn. Dochter Myllena is vast heel hongerig geweest en ze is door de voorraad heen. Doutzen moest in Londen nog aan de bak. Ze kolfde voeding af en verstuurde dit per koerier naar New York. Een tip die ze kreeg van collega-model Natalia Vodianova. Ze verstuurd net zoveel als nodig is voor haar dochter Myllena.

Toppertje Doutzen

Het gaat er niet om of borst- of flesvoeding het beste is maar ik vind het super van Doutzen dat ze 100% achter haar keuze staat om borstvoeding te geven en daar ook veel voor over heeft!

Zou jij zoveel over hebben voor het geven van borstvoeding of zou je een andere keuze maken?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen