Waar ben je naar opzoek?

Doutzen verstuurt borstvoeding per koerier

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Doutzen verstuurt borstvoeding per koerier

Het is je vast niet ontgaan dat Doutzen Kroes afgelopen week druk was met de show van Victoria’s Secret. Ze is daarvoor overgevlogen naar de Britse hoofdstad. Dit was ook de eerste keer dat Doutzen zonder haar jongste op reis ging. Dat viel haar wel zwaar. Ook omdat ze borstvoeding geeft.

Aan beha vulling geen gebrek

Het voordeel van het geven van borstvoeding is dat Doutzen aan vulling in haar beha geen gebrek had. Ze showde op de catwalk onder andere een push-up beha, een roze setje, een met de hand versierd jurkje en tot slot een zwart kanten body met vleugels en een rok van veren. Vier maanden geleden is ze bevallen van dochter Myllena Mae maar ze zag er geweldig uit. Dat heeft ze goed gedaan!

Borstvoeding it is

De Hollandse Doutzen geeft haar dochter nog borstvoeding. Voordat ze vertrok voor de show heeft ze zich een suf gekolfd maar dit bleek niet genoeg te zijn. Dochter Myllena is vast heel hongerig geweest en ze is door de voorraad heen. Doutzen moest in Londen nog aan de bak. Ze kolfde voeding af en verstuurde dit per koerier naar New York. Een tip die ze kreeg van collega-model Natalia Vodianova. Ze verstuurd net zoveel als nodig is voor haar dochter Myllena.

Toppertje Doutzen

Het gaat er niet om of borst- of flesvoeding het beste is maar ik vind het super van Doutzen dat ze 100% achter haar keuze staat om borstvoeding te geven en daar ook veel voor over heeft!

Zou jij zoveel over hebben voor het geven van borstvoeding of zou je een andere keuze maken?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 23 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen