Waar ben je naar opzoek?

Doutzen Kroes met haar dochter

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Doutzen Kroes met haar dochter

Dit plaatje heeft een zeer hoog AAAAWWW gehalte en ik krijg er bijna weer rammelende eierstokken van: Doutzen Kroes plaatst een foto op Instagram waar ze samen met haar dochter opstaat. Hoe lief dit moeder-dochter momentje?! Wat heerlijk dat zo’n klein mensje nog zo lekker bij je blijft liggen. Dat vond ik het meest heerlijke aan het hebben van een baby…

Geniet je even mee met dit heerlijke plaatje van Doutzen Kroes met haar dochter?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen