Waar ben je naar opzoek?

Doutzen deelt intieme foto van moeder en dochter

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Doutzen deelt intieme foto van moeder en dochter

Dat Doutzen fan is van het geven van borstvoeding hoef ik jullie niet meer te vertellen. Af en toe deelt ze dit intieme maar prachtige moment ook op haar Instagram account. Ik vind het mooi. Het is subtiel maar de boodschap is duidelijk. Doutzen pleit voor het normaliseren van borstvoeding. Wederom post ze weer een foto: Doutzen deelt intieme foto van moeder en dochter.

Doutzen openhartig over borstvoeding

Een maandje geleden was Doutzen, tijdens de lancering van het nieuwe boek van haar zus Rens Kroes, heel openhartig tegen Shownieuws over het geven van borstvoeding. Doutzen krijgt de nodige kritiek over haar kiekjes maar dat maakt haar niks uit. De moeder van Doutzen maakte ook van de gelegenheid gebruik en vertelde dat ze Doutzen 1,5 jaar borstvoeding heeft gegeven.

Doutzen deelt intieme foto van moeder en dochter

Doutzen geniet met haar gezin van een welverdiende vakantie. En ook van quality time met haar dochter. Haar dochter is inmiddels 1 jaar geworden maar ze krijgt nog borstvoeding. En Doutzen blijft deze waardevolle momentjes gewoon delen op Instagram. Go Doutzen!

Doutzen deelt intieme foto

Credits foto: Doutzen Kroes

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

  • 24 uur geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

  • 24 uur geleden
  • 2 minuten lezen