Waar ben je naar opzoek?

Doodzieke Isa wordt verrast met heel veel post

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Doodzieke Isa wordt verrast met heel veel post

Isa is 3 jaar en is doodziek. Haar laatste wens is om heel veel post te krijgen samen met haar zus Suus. De ouders van Isa hebben deze actie voor haar bedacht om zo haar laatste wens in vervulling te brengen. Het is overweldigend hoe de actie opgepakt wordt door de media. Zelfs in andere landen.

De kracht van internet

Zo zie je maar weer wat voor kracht het internet heeft. De helaas doodzieke Isa wordt bedolven onder de brieven én pakketjes. De postbode en de koerier hebben het ontzettend druk.

Stuur jij ook een kaartje?

Hierbij nog een keer de oproep en het adres. Dit is wel het laatste wat wij voor ze kunnen doen; Zullen wij ze helpen om deze wens in vervulling te laten komen? Een kleine moeite wat met grote vreugde wordt ontvangen. Stuur je kaartjes en pakketjes naar:

Isa en Suus Mengers
Haitsma Mulierweg 28
7101 CA Winterswijk 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 1 week geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen