Waar ben je naar opzoek?

Doodverklaarde baby 1 jaar geworden

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Doodverklaarde baby 1 jaar geworden

Jett Morris het levende bewijs dat je als moeder (als ouders) moet luisteren naar je moederinstinct. Doe wat jij denkt dat goed is ook al zegt iemand anders (in dit geval de artsen) wat anders. De moeder van Jett Morris kreeg te horen, toen ze zwanger was van hem, dat hij niet levensvatbaar zou zijn. 

Het advies van de artsen: “Pleeg abortus!”

Na 25 weken beviel de Britse moeder (34) van haar zoontje. Met 20 weken waren haar vliegen al gebroken. Alle mama’s (to be) weten dat dat niet best is. Er moet een wonder gebeuren wil dat goed komen. Het was ook heel reeel van de artsen dat ze zeiden dat hij niet levensvatbaar zou zijn na zijn geboorte.  De ouders werden door de doktoren onder druk gezet om abortus te plegen na het breken van de vliezen. Maar dit ‘advies’ hebben de ouders compleet genegeerd.

Van doodverklaarde baby naar prematuur

Met 25 weken zwangerschap konden ze de zwangerschap van moeder Mhairi niet langer rekken en werd Jett Morris geboren. Hij werd door de artsen niet gezien als een kind. Hij was extreem vroeg geboren, ze hadden hem voor zijn geboorte al ‘doodverklaard’ en nu hij toch geboren was noemden ze hem een niet-levensvatbare foetus.
Hij was zo groot als de hand van zijn vader. Die paste er zelfs nog om heen.

baby-jett

Hiep Hiep Hoera!

Deze niet-levensvatbare baby, volgens de artsen, blies deze week zijn eerste verjaardagskaartje uit. Hij is 1 jaar geworden en blaakt van gezondheid. Zo zie je maar weer; luister als moeder naar je moederinstinct. Je hebt het altijd goed!

De moeder van Jett is erg bang dat er veel moeders het advies van doktoren blindelings opvolgen met als gevolg dat ze een abortus plegen maar hun kind had kunnen leven. Ze wil dat haar verhaal door alle mama’s (to be) gelezen wordt zodat ze weten dat ze ook een andere keuze hebben. Het is het proberen waard om niet naar de artsen te luisteren. Dat ze opgeleid zijn tot dit vak wil niet zeggen dat ze het juiste advies geven.

dreumes-jett

 

Bron: Dailymail

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen