Waar ben je naar opzoek?

Dochter Nicolette van Dam alweer 1 jaar!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Dochter Nicolette van Dam alweer 1 jaar!

Het is alweer een jaar geleden dat Nicolette van Dam voor de tweede keer moeder werd. En op 1 augustus is Kiki-Kate alweer 1 jaar geworden. Een paar weken geleden is Nicolette van Dam getrouwd met de liefde van haar leven en ze geniet volop van haar prachtige gezin. Vorige week vierde ze ook alweer de 1e verjaardag van Kiki-Kate.

De taart is in ieder geval goed gelukt!

Bij de foto schrijft Nicolette: “Hoera Kiki 1! 🎉🎂🎁❤️”

>> Tip: Heb jij ook wat te vieren? Dan is deze Birthday Poster super leuk! 

Birthday Poster

Dochter Nicolette van Dam

Credits foto: Instagram Nicolette van Dam

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen