Waar ben je naar opzoek?

DJ Mattie Valk is vader geworden van een tweeling

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
DJ Mattie Valk is vader geworden van een tweeling

In januari vertelde DJ Mattie Valk nog op hilarische wijze dat hij vader zou worden. Na een lange weg in de medische molen was het dan eindelijk zover. Het was meteen goed raak want ze verwachten een tweeling. Mattie liep over van trots.

Waar is Mattie?

Wie in de ochtend (regelmatig) naar Qmusic luistert was het misschien al opgevallen dat Mattie zijn collega Wieze niet vertegenwoordigde. Vanmorgen heeft hij ook laten weten waarom hij al even niet te horen was in de ochtendshow. Afgelopen week is zijn vriendin Kirsten bevallen. Mattie en Kirsten zijn de ouders geworden van 2 meisjes: Vester (de eerste die ter wereld kwam) en Bo.

Veel te vroeg

Wie een beetje verstand heeft van zwangerschappen en baby’s weet dat dit veel te vroeg is. Na een zwangerschap van bijna 26 weken zijn de twee meisjes ter wereld gekomen. Officieel was Kirsten pas uitgerekend in juli. Ze heeft weeën gekregen en ze hebben het nog zo lang mogelijk geprobeerd te rekken. Uiteindelijk is dat gelukt tot 26 weken. De vraag daarna was: gaan ze het redden? Volgens Mattie komt dat goed omdat de signalen daar helemaal naar zijn en ze het, voor te vroeg geboren baby’s, ontzettend goed doen. Maar ze hebben nog een heel traject te gaan…

Mattie: “Je denkt dat je ooit kleine kindjes hebt gezien, maar dit is zo ontzettend klein. Ze doen het ontzettend goed, en iedere dag is er één.” Mattie weet niet goed of hij blij moet zijn of zich zorgen moet maken. Ze zitten momenteel in een achtbaan van emoties.

Sterke vrouw

Mattie uit alle lof voor zijn vriendin Kirsten. Hij vindt dat mannen maar mietjes zijn nu hij dit heeft meegemaakt.

Bekijk hier de hilarische zwangerschapsaankondiging van Mattie.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen