Waar ben je naar opzoek?

DIY geboortekaartjes: Ga zelf aan de slag (en het is heel simpel!)

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
DIY geboortekaartjes: Ga zelf aan de slag (en het is heel simpel!)

Heb je gezocht naar het perfecte geboortekaartje maar hem nog niet gevonden? Of vind je het gewoon leuk om zelf aan de slag te gaan maar te ingewikkeld om hieraan te beginnen? Het is heel makkelijk om zelf een geboortekaartje te ontwerpen. In deze blog vertel ik je hoe je dit kunt realiseren.

Bij Lief Leuk & Eigen hebben ze een DIY collectie waarbij je jouw geboortekaartje helemaal zelf kan samenstellen. Wil jij een geboortekaartje maken? Het is leuk om te doen en het wordt jouw unieke kaartje. Kies de kleur, afbeelding, het lettertype. Met de online editor is het heel gebruiksvriendelijk en dat maakt het zo makkelijk. De beeldbank staat vol met veel leuke silhouetten waarmee je het kaartje persoonlijk kan maken. Ook voor eventuele broertjes en zusjes.

Er zijn diverse formaten beschikbaar: langwerpig, enkel, dubbel of vierkant. Wil je het eindresultaat zien? Dan bestel je een gratis proefkaart.

En je maakt je geboortekaartje helemaal compleet door er sluitstickers en adresetiketten bij te bestellen. Lief Leuk & Eigen heeft dit ook in het assortiment. Het extra dikke papiersoort (naam: Klassiek Extra Dik) voelt aan als karton. Een mooie afwerking voor een enkele kaart. Hierdoor krijgt het kaartje extra waarde.

Veel plezier met het maken van je eigen persoonlijke geboortekaartje!

DIY geboortekaartje
Maak je kaartje af met sluitstickers en adresstickers
Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 1 week geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen