Waar ben je naar opzoek?

Deze vader is geweldig!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Deze vader is geweldig!

Als je vader en moeder bent geworden dan wordt er van je verwacht dat je je kunt inleven in de wereld van je kinderen. De ene ouder gaat het beter af dan de andere ouder. En als de kinderen zichzelf goed kunnen vermaken dan vergeet je dat nog wel eens. Dit meisje is heerlijk aan het dansen en haar vader besluit tijdens het was opruimen spontaan mee te doen. Geweldig!

Geheime camera

De moeders des huizes had een ‘geheime camera’ in huis opgesteld omdat ze juist de gewone en spontane dingen in het leven van haar kinderen wil vastleggen zodat hun oma dit ook kon zien. Nou dat is haar gelukt ook. Hoe spontaan wil je het hebben? Deze papa doet geweldig mee met zijn dochter!

Deze vader laat zien dat vaders ook heel veel in hun mars hebben. Iedere vader heeft weer talent voor wat anders. Geweldig toch als je vader besluit om spontaan mee te doen? Papa doet een dansje met zijn dochter!

Vader en dochter geven een showtje weg op het liedje “ET” van Katy Perry’s. Ik zou zeggen; moeders, stel die geheime camera maar op!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Waarom ik kwaad werd van deze reactie op een geplande keizersnede…

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

HG schoonmaakmiddel: Stay at Home cleaning set

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Waarom een tablet in huis onmisbaar is

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen