Waar ben je naar opzoek?

Deze hartverscheurende foto van een weduwnaar met baby gaat viraal

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Deze hartverscheurende foto van een weduwnaar met baby gaat viraal

Slik. Deze foto komt even binnen. Zeker als je het verhaal erachter kent. Momenteel gaat de foto viraal en zo kwam ik hem tegen. Op de foto zie je een vader met zijn pasgeboren baby. Zijn vrouw Amanda Scheppard, de moeder van hun dochter, overleed tijdens de bevalling van haar dochter. De hartverscheurende foto van de vader met het meisje is vlak na het drama genomen. Dit dot mij stilstaan bij het feit dat je over een bevalling niet rooskleurig moet denken. Het gaat heel vaak goed maar het gaat ook wel eens fout. 

Complicaties tijdens de bevalling

Glynn Sheppard, de man van de overleden vrouw, heeft de foto zelf op Facebook gezet na de bevalling. De moeder is overleden door complicaties tijdens de bevalling. Een goede vriendin schreef op een GoFundMe-pagina: “Ze waren dolgelukkig en konden niet wachten om hun eerste kindje in hun armen te sluiten. Ondanks dat het kindje gezond ter wereld kwam ontstonden er complicaties waardoor moeder Amanda is overleden.” De GoFundMe-pagina heeft zij opgezet om geld in te zamelen voor de toekomst van vader Glynn en baby Willa.

Een groot drama

De mooiste dag van hun leven is een drama geworden. Met de GoFundMe-pagina hoopt vriendin Teagan ze toch een klein beetje te helpen ondanks het enorme verdriet. Inmiddels is er een bedrag van 23.000 euro opgehaald om vader en dochter te steunen. Vader Glynn reageerde zelf op de website. Willa, hij en zijn familie zijn erg dankbaar voor de steun die ze krijgen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen