Waar ben je naar opzoek?

De zwangerschaps garderobe van Kate Middleton

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De zwangerschaps garderobe van Kate Middleton

Heel Engeland (en de wereld) wacht in spanning op de geboorte van nog een kleine prins of prinses. Prins William en zijn vrouw Kate Middleton verwachten binnenkort hun tweede kindje. Men hoopt en denkt dat er nu heel snel een baby komt. Zou het al aan de gang zijn?

>> Lees ook: Kate laat het ons zien; de harde waarheid over je figuur na de bevalling.

Bevalling

De geruchten dat Kate al aan het bevallen was gingen begin deze week de ronde. Maar dat was vals alarm. Sommige fans bivakkeren al weken op de stoep van het ziekenhuis in de hoop dat ze het eerste zijn met HET nieuws. Tot op heden is het nog rustig bij William en Kate. Wat het geslacht wordt weten we nog niet. Over de namen wordt ook al gespeculeerd. De Britten denken dat als het een meisje wordt gaat ze Alice, Elizabeth of Charlotten heten en een jongetje James, Arthur of Henry.

Prachtig zwanger

Kate is prachtig zwanger en ze wist ze keer op keer fantastisch te kleden. Kate staat niet bekend om het veel uitgeven aan kleding. Regelmatig verscheen ze in simpele betaalbare outfits en dat misstond haar niet. Kate kan een plastic zak aantrekken en er nog mooi uitzien. Maar… het geld dat ze uitgegeven zou hebben aan het zwangerschaps garderobe zou over the top zijn. Britse media hebben alles bij elkaar opgeteld en komen tot de volgende conclusie…

Haar budget én designer zwangerschaps garderobe zou uitkomen op een bedrag van 40.000 euro! De prachtige roze fuchsia jast kost al rond de 6000 euro. Tja, dan tikt het snel aan…

Bron: I Love Fashion News 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen