Waar ben je naar opzoek?

De zwangerschaps garderobe van Kate Middleton

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De zwangerschaps garderobe van Kate Middleton

Heel Engeland (en de wereld) wacht in spanning op de geboorte van nog een kleine prins of prinses. Prins William en zijn vrouw Kate Middleton verwachten binnenkort hun tweede kindje. Men hoopt en denkt dat er nu heel snel een baby komt. Zou het al aan de gang zijn?

>> Lees ook: Kate laat het ons zien; de harde waarheid over je figuur na de bevalling.

Bevalling

De geruchten dat Kate al aan het bevallen was gingen begin deze week de ronde. Maar dat was vals alarm. Sommige fans bivakkeren al weken op de stoep van het ziekenhuis in de hoop dat ze het eerste zijn met HET nieuws. Tot op heden is het nog rustig bij William en Kate. Wat het geslacht wordt weten we nog niet. Over de namen wordt ook al gespeculeerd. De Britten denken dat als het een meisje wordt gaat ze Alice, Elizabeth of Charlotten heten en een jongetje James, Arthur of Henry.

Prachtig zwanger

Kate is prachtig zwanger en ze wist ze keer op keer fantastisch te kleden. Kate staat niet bekend om het veel uitgeven aan kleding. Regelmatig verscheen ze in simpele betaalbare outfits en dat misstond haar niet. Kate kan een plastic zak aantrekken en er nog mooi uitzien. Maar… het geld dat ze uitgegeven zou hebben aan het zwangerschaps garderobe zou over the top zijn. Britse media hebben alles bij elkaar opgeteld en komen tot de volgende conclusie…

Haar budget én designer zwangerschaps garderobe zou uitkomen op een bedrag van 40.000 euro! De prachtige roze fuchsia jast kost al rond de 6000 euro. Tja, dan tikt het snel aan…

Bron: I Love Fashion News 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen