Waar ben je naar opzoek?

Dé workout van fit mommy Doutzen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Dé workout van fit mommy Doutzen

Doutzen Kroes doet er alles aan om gezond én slank te blijven. Een groot applaus voor haar want ik doe het haar niet na. Ik heb al moeite om 10.000 stappen per dag te zetten 😉 . Ze weet het moederschap, werken, sporten en een gezonde leefstijl heel goed te combineren en te managen. 

De workout van Doutzen Kroes

Met dank aan de heerlijke recepten die zusje Rens Kroes in elkaar zet en deelt met haar zus Doutzen én een personal trainer, heeft Doutzen een prachtig figuur. Daar kunnen wij moeders een voorbeeld aan nemen. Je hoeft er niet net zo als Doutzen uit te zien, want zonder 24/7 nanny én elke dag een flinke workout onder begeleiding lijkt mij dat onmogelijk, maar als ik naar mijzelf kijk dan mag er wel iets meer beweging in komen. Ik doe m’n best om elke dag 10.000 tot 11.000 stappen te zetten. Al (snel) wandelend, hardlopend of roeiend probeer ik dit doel te behalen.

Ik zeg maar zo: “Een short workout is better than no workout”.

Fat baby burn

Al moet ik toegeven dat ik er niet zo florisant bij lig tijdens mijn workout 😛 Al motiveert deze foto mij wel om vanmiddag nog een extra rondje te lopen.

Spit in ondergoedlade en trekt string uit de kast. Wacht… een string… wat is dat ook al weer?

Workout Doutzen Kroes

Credits foto: Instagram Doutzen Kroes.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Op Curacao wonen: dit moet je regelen!

  • 1 dag geleden
  • 10 minuten lezen
Wonen

Een onderhoudsarme en duurzame tuin, hoe begin je eraan?

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 2 weken geleden
  • 1 minuut lezen