Waar ben je naar opzoek?

De waarheid over plus-size modellen en kleding

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De waarheid over plus-size modellen en kleding

Wij vrouwen vinden het heel prettig dat er steeds meer ‘normale’ modellen komen die de rol van ‘plus-size model’ op zich nemen. Iedere vrouw mag gezien worden vinden wij. We hebben gewoon niet het ideale lichaam. En we jubelen en juichen nu dit steeds meer in de media komt. 

>> Lees ook: Geef maar toe; jij hebt NIET het ideale lichaam.

Plus-size modellen

Maar… er is een maar ja. Die plus-size modellen zijn vaak helemaal niet zo plus-size als ze zich doen voorkomen. En ook dat zien wij vrouwen echt wel. Je maakt mij niet wijs dat er hier en daar niet wat ge-photoshopt is om het geheel wat strakker te maken en mooier te laten lijken. Bekende plus-size modellen zijn onder andere Georgina Burke en Tara Lynn.

Hoe ziet plus-size kleding er in het echt uit?

Twee plus-size vrouwen die dol op kleding zijn gaan de uitdaging aan en spelen voor een dag een plus-size model. Ze passen de kleding die deze modellen ook dragen en laten je zien hoe het eruit ziet op een echte plus-size vrouw. Die de kleding dus zou moeten gaan kopen… Dit is het resultaat!

plus-size modellenPlus-size kledingCredits foto’s: Buzzfeed.com 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen