Waar ben je naar opzoek?

De plicht roept voor Kourtney Kardashian

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De plicht roept voor Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian vierde afgelopen weekend haar 36ste verjaardag in Las Vegas. Een weekendje losgaan zonder kids! Op 14 december is zij moeder geworden van hun derde kind. Kourtney is moeder van Mason (5), Penelope (2) en Reign Aston Disick. 

Kourtney Kardashian was jarig

Op haar verjaardag werd ze eerst verrast met een prachtige bos bloemen van haar twee favoriete mannen; haar zoon en haar man. Vervolgens vloog ze naar Las Vegas om haar verjaardag uitgebreid, en zonder kinderen, te vieren.

What happens in Vegas, stays in Vegas

Het dak ging er vanaf maar aan het einde van de avond moest deze mommy nog aan de bak. Het is kolftijd voor kleine Reign. Aan de reacties te zien is het niet voor iedereen duidelijk wat ze precies aan het doen is haha! En ik moet eerlijk zeggen dat k er ook niet zo bij lag toen ik moest kolven. Het is niet echt glamorous om met zo’n kolf aan je borsten te hangen 😉 een realistisch beeld krijg je er niet van. Ik vind het wel mooi dat ze dit zo pats-boem op Instagram durft te posten en niet bang is voor reacties. Want de negatieve reacties zijn er ook.

Plicht roept voor Kourtney Kardashian

Credits: Instagram Kourney Kardashian 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kids & Media

Waarom een tablet in huis onmisbaar is

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Waarom een Nintendo Switch Lite een goede keuze is!

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Relatie & Seks

Een avondje uit met bulletvibrator van Rocks-off

  • 6 dagen geleden
  • 4 minuten lezen