Waar ben je naar opzoek?

De moeder van een VMBO-leerlinge mishandelt twee conciërges

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De moeder van een VMBO-leerlinge mishandelt twee conciërges
Stad en Esch Meppel
Stad en Esch Meppel

Hoe ver kun je als ouder zinken? Dit kan echt niet door de beugel zoals deze moeder zich heeft gedragen. Shame on you!

Een 41-jarige moeder van een VMBO-leerlingen, en een andere vrouw (24), kwam op hoge poten naar de middelbare school, Stad & Esch in Meppel, van haar dochter. Haar dochter was de klas uitgestuurd. Het meisje vertelde dat thuis aan haar moeder en die was het er waarschijnlijk niet mee uit. Nadat haar dochter haar verhaal had gedaan ging de moeder, met versterking, naar de school toe.

Bij binnenkomst werden ze tegengehouden door twee conciërges die voorstelden om in gesprek te gaan. Daar hadden de vrouwen geen zin in en probeerden het gebouw binnen te dringen. Ze sloegen en schopten de conciërges en er kwam veel geweld bij kijken.

De politie heeft beide vrouwen meegenomen voor verhoor. De leerlinge is geschorst. Met de conciërges gaat het goed. Ze zijn alleen erg geschrokken.

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit diep triest is. Deze vrouwen moeten hun ogen uit de kop schamen. Wat een tokkie gedrag!

Bron: Meppelen Courant, Telegraaf

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen