Waar ben je naar opzoek?

De leukste 3 zwangerschapsoutfits van Miss Etam

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De leukste 3 zwangerschapsoutfits van Miss Etam

Wist je dat vrouwen graag meer complimenten willen ontvangen? En dan echt niet over haar uiterlijk maar liever over haar karakter. Complimenten zijn belangrijk voor de ontwikkeling en het zelfvertrouwen. Niet alleen voor kinderen maar voor iedereen. In elke fase van je leven ben je aan het groeien en je zelfvertrouwen aan het ontwikkelen. Complimenten dragen bij aan de eigenwaarde van de vrouw en een positief zelfbeeld. Vrouwen hebben daar nog wel eens moeite mee: we vinden onszelf te dik, teveel rimpels, saai, ons haar wil niet zitten of we hebben een bad hair day. Wij vrouwen mogen best wat sterker worden!

Mooi zwanger zijn

Ook als je zwanger bent wil je je mooi voelen en blinken van zelfvertrouwen. Op dat moment ben je namelijk op en top vrouw. Je draagt een klein mensje in je buik die daar warm en veilig kan volgroeien. Zwanger zijn kan soms best zwaar zijn. Zeker als je al wat verder gevorderd bent in de zwangerschap. Als je zwanger bent wil je zelfverzekerd voor de dag komen en optimaal genieten van een hele bijzondere periode. Ook tijdens je ‘mindere dagen’.

Trots

Een zwangere vrouw is vooral heel trots. Trots dat zij een babytje in haar buik draagt die ze straks ter wereld mag brengen. Zwanger zijn is bijzonder. Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent veranderd er genoeg in je leven. En niet alleen in je leven, je lichaam veranderd ook. Het is fijn om je dan goed te voelen in de kleding die je draagt. Miss Etam heeft een ‘MAMA’ collectie. In deze kleding voel je je fijn, comfortabel en vertrouwd. Miss Etam weet hoe belangrijk het is voor vrouwen om zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld te hebben want alle vrouwen zijn prachtig!

Zelfverzekerd voor de dag komen

Je verdiend het om mooi voor de dag te komen als je zwanger bent. Met deze collectie voel je je als zwangere vrouw zelfverzekerd en mooi. De collectie bestaat uit onmisbare basic items die aangevuld zijn met trendy items uit de reguliere collectie. Hier kun je verschillende looks mee maken zodat je niet een hele nieuwe garderobe aan hoeft te schaffen en je dit na je zwangerschap ook weer kunt dragen. Als je een paar basic items aanschaft tijdens je zwangerschap kun je eindeloos combineren. Als je zwanger bent is het fijn om kleding te dragen van soepele en fijne stoffen die goed passen en optimaal comfortabel zijn.

‘Alle vrouwen zijn prachtig!’. Of je nu een maatje meer hebt of juist niet, wat langer of korter bent; bij Miss Etam kun je op elk moment (in de winkels en op missetam.nl) je modehart ophalen en je mooi jezelf voelen. Ook na je zwangerschap kun je hier terecht. Om je goede punten te benadrukken!

3x leuke outfit

Ik heb alvast de leukste 3 looks voor je op een rijtje gezet. Het zijn combinaties van de ‘MAMA’ collectie en de gewone collectie van Miss Etam. Je kunt ze online bestellen zodat je niet de deur uit hoeft en je alles op je gemak kunt passen. Pas het niet? Dan kunnen ze gratis geretourneerd worden.

Miss Etam outfit 1

Miss Etam outfit 2

Miss Etam outfit 3

Gesponsord door Miss Etam

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen