Waar ben je naar opzoek?

Nicolette met haar gezin op huwelijksreis

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nicolette met haar gezin op huwelijksreis

Een aantal weken geleden trouwde Nicolette van Dam met haar grote liefde Bas. Aan de plaatjes te zien was het een prachtige bruiloft. Het gezin straalde aan alle kanten. Wat een liefde! Deze week zijn ze met elkaar op huwelijksreis. Ze zijn afgereisd naar Necker Island, waar Nicolette ook ten huwelijk is gevraagd. De huwelijksreis van Nicolette van Dam en haar gezin gaat naar…

Privé paradijsje

Necker Island is het privé paradijsje van hun kennis en zakenman Richard Branson. Een eiland dat zich waant in luxe en gelokaliseerd ligt in de Caribbean. Ik ben dol op de Caribbean, mijn favoriete plek op aarde. Zo bezochten wij al eens Bonaire, Curacao en Sint Maarten. En ik moet zeggen; Necker Island ziet er ook fantastisch uit!

Genieten op Necker Island

Op dit moment geniet Nicolette van haar gezin op het prachtige eiland. Ze deelt een paar mooie plaatjes, waardoor ik spontaan heimwee krijg naar de Caribbean.

Lieve Nicolette, geniet ervan met je gezin! <3

Huwelijksreis van Nicolette van Dam

Nicolette en Bas op huwelijksreis

Credits foto’s: Instagram Nicolette van Dam.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 34 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 10, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Mama

7 redenen waarom er geen vierde kind komt

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Bestaat er medicatie om sneller zwanger te worden?

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Mama

Hoe trek ik als dove ouder de aandacht van mijn kinderen?

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen