Waar ben je naar opzoek?

Nicolette met haar gezin op huwelijksreis

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nicolette met haar gezin op huwelijksreis

Een aantal weken geleden trouwde Nicolette van Dam met haar grote liefde Bas. Aan de plaatjes te zien was het een prachtige bruiloft. Het gezin straalde aan alle kanten. Wat een liefde! Deze week zijn ze met elkaar op huwelijksreis. Ze zijn afgereisd naar Necker Island, waar Nicolette ook ten huwelijk is gevraagd. De huwelijksreis van Nicolette van Dam en haar gezin gaat naar…

Privé paradijsje

Necker Island is het privé paradijsje van hun kennis en zakenman Richard Branson. Een eiland dat zich waant in luxe en gelokaliseerd ligt in de Caribbean. Ik ben dol op de Caribbean, mijn favoriete plek op aarde. Zo bezochten wij al eens Bonaire, Curacao en Sint Maarten. En ik moet zeggen; Necker Island ziet er ook fantastisch uit!

Genieten op Necker Island

Op dit moment geniet Nicolette van haar gezin op het prachtige eiland. Ze deelt een paar mooie plaatjes, waardoor ik spontaan heimwee krijg naar de Caribbean.

Lieve Nicolette, geniet ervan met je gezin! <3

Huwelijksreis van Nicolette van Dam

Nicolette en Bas op huwelijksreis

Credits foto’s: Instagram Nicolette van Dam.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen