Waar ben je naar opzoek?

De grootste familie van Engeland verwacht weer een nieuw gezinslid

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De grootste familie van Engeland verwacht weer een nieuw gezinslid

De grootste familie van Engeland blijft voorlopig ook nog wel even het grootste gezin. In 2014 was de vrouw des huizes zwanger van haar achttiende kind. Na haar achttiende zwangerschap zouden ze echt stoppen met baby’s. Maar niks is minder waar want ze verwachten hun negentiende kind!

Verrassing!

De grootste familie van Engeland, The Radford Family, is weer zwanger. De 40-jarige Sue is haar hele leven al zwanger en aan het ontzwangeren. In juni vierden ze nog de eerste verjaardag van hun 18e kind Hallie. En nu is Sue weer zwanger.

De 19e baby wordt verwacht in juli. Deze 19e zwangerschap was ook een verrassing voor Sue en Noel maar desondanks zijn ze er heel blij mee ondanks dat ze niet van plan waren hun gezin verder uit te breiden. Sue en Noel laten een zwangerschap over aan de natuur. Tja… zo kunnen ze nog wel wat koters verwachten.

Sue en Noel kennen elkaar al vanaf hun 14e jaar. Sue raakte zwanger toen ze 14 jaar was. Tussen hun oudste zoon en de ongeboren baby zit 27 jaar leeftijdsverschil. Dat ze zo’n groot gezin hebben is zo gelopen. Sue vond elke nieuwe aanwinst voor het gezin zo leuk dat ze niet meer kon stoppen.

Zelfredzaamheid

De familie Radfort heeft niet zo’n grote familie omdat ze dan lekker veel kinderbijslag krijgen. Het gezin krijgt namelijk geen extra uitkeringen van de staat. De familie runt een succesvolle bakkerij en daarvan kunnen ze rondkomen. 

Ondanks dat ze zelfredzaam zijn kost zo’n grote familie toch best veel geld. Het gezin heeft een aangepast huis met 10 slaapkamers, geeft jaarlijks 40.000 euro uit aan het grootbrengen en opvoeden van hun kinderen, ze doen voor 400 euro per week boodschappen en ondanks die grote uitgaven kunnen ze ook nog elk jaar op vakantie naar het buitenland. Met het hele gezin!

Grootste familie van Engeland

Bron: The Sun, MetronieuwsBeeld: The Radfort Family

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

  • 20 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Feestje

Prinsessen kinderfeestje: de gids voor het perfecte feestje

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Populaire babynamen 2022: dit zijn de trends!

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen