Waar ben je naar opzoek?

De eerste biologische flesvoeding uit Nederland

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De eerste biologische flesvoeding uit Nederland

flesvoeding kinderen

Als moeder maak je bij het geven van borstvoeding bewuste keuzes over wat je zelf eet en drinkt. Ook het al dan niet biologisch zijn van je voeding is hierbij een afweging. Gelukkig neemt het aanbod aan biologische voeding voortdurend toe, en zijn biologische producten steeds makkelijker verkrijgbaar. Vanzelfsprekend wil je als moeder ook bewuste keuzes maken over de voeding van je baby. Als je besluit om na de borstvoeding over te stappen op biologische flesvoeding, dan is Neolac Organic een moderne duurzame keuze.

Biologische Nederlandse Melk

In de biologische landbouw staan dier en natuur neutraal. Zo staan koeien zoveel mogelijk buiten in de wei, en wordt er geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Tevens is het gebruik van genetische gemodificeerd voer verboden; biologische koeien eten vers gras en biologisch voer.

Misschien heb je de blikken kindervoeding met de Nijntje afbeelding al gezien; dit is de nieuwe biologische flesvoeding van Neolac Organic. De kindervoeding van Neolac Organic is de enige biologische flesvoeding gemaakt van uitsluitend Nederlandse melk. Neolac Organic wordt het gemaakt in Nederland, en voldoet volledig aan de Nederlandse kwaliteitsstandaarden. Het pure Nederlandse karakter wordt op de verpakking versterkt door het gebruik van Nijntje, die dit jaar haar 65e verjaardag viert.

Moderne duurzame ingrediënten

Vanaf 2016 moeten alle flesvoedingen verplicht omega-3 vetzuur DHA bevatten.
DHA komt veel voor in hersen- en oogweefsel. De meest voorkomende bron van DHA is visolie. Vaak is het echter moeilijk om er zeker van te zijn dat er geen schadelijke vistechnieken zijn toegepast bij de winning van DHA uit visolie. Neolac Organic bevat daarom alleen duurzaam gewonnen DHA uit algen.

Daarnaast bevat Neolac Organic GOS, een voedingsvezel die helpt bij de groei van goede bacteriën in de darmen van je baby. Met het gebruik van GOS die specifiek biologisch is gaat Neolac Organic een stapje verder, en is het een moderne, biologische flesvoeding.

Opvallende en gebruiksvriendelijke verpakking

De witte metalen blikken waarop Nijntje afgebeeld staat zijn niet alleen opvallend, maar ook duurzaam en gebruiksvriendelijk. Om optimaal te kunnen recyclen wordt in Nederland het metaal tijdens de afvalverwerking namelijk door grote magneten gescheiden van ander restafval. Het schepje zit trouwens handig bevestigd in het deksel, hier hoef je dus nooit meer naar te zoeken.

Neolac flesvoeding

Drie varianten, verkrijgbaar online en bij Ekoplaza

Neolac Organic biedt moderne biologische kindervoeding uit Nederland, zonder concessies te doen op het gebied van ingrediënten. De biologische kindervoeding van Neolac Organic is verkrijgbaar in drie varianten, afgestemd op de leeftijd van jouw baby. Zo is bijvoorbeeld Neolac Organic 2 Biologische Opvolgmelk geschikt voor baby’s van 6 tot 12 maanden, en is Neolac Organic 3 Biologische Peutermelk geschikt voor peuters vanaf 12 maanden.

De biologische flesvoedingen van Neolac Organic zijn verkrijgbaar bij Ekoplaza en via www.neolac.nl

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen