Waar ben je naar opzoek?

De echte realiteit van het ouderschap

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De echte realiteit van het ouderschap

Raak jij ook gefrustreerd van alle perfecte foto’s die ouders op Instagram en Facebook plaatsen? Of zie je op Twitter alleen maar ‘happy family’ foto’s voorbij komen? Natuurlijk laten wij allemaal graag de meeste leuke momenten zien. Maar soms kan het geen kwaad om ook eens een reality foto te plaatsen. Want wij weten allemaal dat het niet altijd zo leuk, lief, aardig en gezellig is. Als je ouder zit je regelmatig met je handen in je haar… ben je doodmoe of kom je in situaties die voor andere ouders net zo herkenbaar is.

Dit is de realiteit. Schrik niet!

Deze fotoreportage kwam ik op internet tegen en dit laat perfect de realiteit zien van het echte ouderschap. Ik vind het een verademing.

Geniet je even mee?

Escape Plan
Heb jij als ouder een ‘Escape Plan’? 
Sleeping Parents
Feed the baby…
Help!
Please HELP
Moe, moe, moe
Moe, moe, moe

Welke foto is voor jou het meest herkenbaar?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen