Waar ben je naar opzoek?

De 4 leukste kindercampings in Italië

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De 4 leukste kindercampings in Italië

Met je kids op vakantie gaan, vraagt soms de nodige voorbereidingen. Dit is zeker het geval wanneer je gaat kamperen. Wanneer je gaat kamperen moet je met veel zaken rekening houden. Zo moeten er bijvoorbeeld voldoende faciliteiten voor kinderen aanwezig zijn, zoals een zwembad of een speeltuin. 

Ga je kamperen in Italië?

Om jou op weg te helpen hebben wij de 4 leukste kindercampings voor jou op een rijtje gezet.

Kamperen aan het Gardameer

Camping Piantelle is een camping die een 8,4 scoort bij Zoover. Het is een camping die speciaal gericht is op jonge gezinnen met kinderen. Je kampeert aan het Gardameer. Bovendien is er ook een kinderzwembad aanwezig. Zelf heb je ook de mogelijkheid om te ontspannen, dit kan bijvoorbeeld in de sauna.

Een andere camping aan het Gardameer is Camping Formella. Deze vier sterren camping biedt het nodige vermaak voor de kinderen. Er is een animatieteam aanwezig dat zelfs de allerkleinsten volop plezier kan bezorgen. Uiteraard mag ook het zwembad met het kinderbad niet vergeten worden. Verder zijn er ruime speeltuinen aanwezig waar je kids volop kunnen klimmen en klauteren.

Met de kids naar Toscane

Kamperen in Toscane doe je natuurlijk op Camping Molino a Fuoco. Deze camping is perfect gelegen aan zee en beschikt over een gloednieuw zwembad. Er is animatie voor kleine kinderen aanwezig zodat jezelf ook een beetje kunt ontspannen. Tenslotte is het moederschap geen eenvoudige taak, toch?

Kamperen aan de Adriatische kust zuid

De Adriatische kust zuid is een heerlijke plek om te verblijven tijdens de vakantie. Zeker wanneer je een accommodatie boekt op camping Camping Tahiti. Er is dag- en avondanimatie voor kinderen. Er zijn 3 zwembaden op de camping waar je heerlijk op een ligstoel kunt ontspannen. Bovendien kunnen er talloze sporten worden beoefend op deze camping. Niet voor niets scoort deze camping een 8,1 via Zoover.

Italië Toscane

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen