Waar ben je naar opzoek?

De 4 leukste kindercampings in Italië

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De 4 leukste kindercampings in Italië

Met je kids op vakantie gaan, vraagt soms de nodige voorbereidingen. Dit is zeker het geval wanneer je gaat kamperen. Wanneer je gaat kamperen moet je met veel zaken rekening houden. Zo moeten er bijvoorbeeld voldoende faciliteiten voor kinderen aanwezig zijn, zoals een zwembad of een speeltuin. 

Ga je kamperen in Italië?

Om jou op weg te helpen hebben wij de 4 leukste kindercampings voor jou op een rijtje gezet.

Kamperen aan het Gardameer

Camping Piantelle is een camping die een 8,4 scoort bij Zoover. Het is een camping die speciaal gericht is op jonge gezinnen met kinderen. Je kampeert aan het Gardameer. Bovendien is er ook een kinderzwembad aanwezig. Zelf heb je ook de mogelijkheid om te ontspannen, dit kan bijvoorbeeld in de sauna.

Een andere camping aan het Gardameer is Camping Formella. Deze vier sterren camping biedt het nodige vermaak voor de kinderen. Er is een animatieteam aanwezig dat zelfs de allerkleinsten volop plezier kan bezorgen. Uiteraard mag ook het zwembad met het kinderbad niet vergeten worden. Verder zijn er ruime speeltuinen aanwezig waar je kids volop kunnen klimmen en klauteren.

Met de kids naar Toscane

Kamperen in Toscane doe je natuurlijk op Camping Molino a Fuoco. Deze camping is perfect gelegen aan zee en beschikt over een gloednieuw zwembad. Er is animatie voor kleine kinderen aanwezig zodat jezelf ook een beetje kunt ontspannen. Tenslotte is het moederschap geen eenvoudige taak, toch?

Kamperen aan de Adriatische kust zuid

De Adriatische kust zuid is een heerlijke plek om te verblijven tijdens de vakantie. Zeker wanneer je een accommodatie boekt op camping Camping Tahiti. Er is dag- en avondanimatie voor kinderen. Er zijn 3 zwembaden op de camping waar je heerlijk op een ligstoel kunt ontspannen. Bovendien kunnen er talloze sporten worden beoefend op deze camping. Niet voor niets scoort deze camping een 8,1 via Zoover.

Italië Toscane

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen