Waar ben je naar opzoek?

De 3 allermooiste plekjes in Frankrijk

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De 3 allermooiste plekjes in Frankrijk

Frankrijk is het Bourgondische land van Europa. Een geliefde vakantiebestemming voor zowel jong als oud. Als moeder van een of meerdere kids heb je vast af en toe weleens de behoefte om er lekker tussenuit te gaan. Het leven met kinderen kan soms best heel druk zijn, ze zijn jong en vragen daarom de nodige aandacht. Een stukje ontspanning kun je dan best goed gebruiken en waar kun je dat nu beter realiseren dan in het Bourgondische Frankrijk? 


Verblijf in de Côte d’Azur

De Côte d’Azur ligt in het zuiden van Frankrijk en is enorm populair onder kampeerders. Je vindt hier de wereldberoemde stad Saint-Tropez, maar ook kleinere steden zoals Nice en Cannes. De sprookjesachtige stranden maken je vakantie helemaal compleet. Neem een boekje mee naar het strand, terwijl je kids zich uitstekend vermaken met het bouwen van zandkastelen.

Kamperen in Frankrijk: Normandië

Normandië is een heerlijke streek om te verblijven tijdens je vakantie. Wanneer je een beetje van historie houdt, is dit de plek waar je moet zijn. Bovendien is deze streek erg geliefd onder mensen die graag aan de kust verblijven tijdens hun vakantie. Er zijn volop campings met kinderanimatie te vinden in deze streek, zodat zowel jij als je kids een fijne tijd tegemoet zullen gaan.

Een veelzijdig landschap in Ardèche

Heb je een gezin met kids die wel van een beetje uitdaging houden? Boek dan een vakantie in de Ardèche. In dit fraaie landschap is altijd wel iets actiefs te ondernemen. Naast een rustige natuurvakantie, kun je er ook volop mountainbiken, klimmen, wandelen, paardrijden en kanoën. Zowel jij als je kids zullen de vakantie van hun leven hebben!

Er zijn online diverse websites met campings te vinden die je kunt boeken tijdens je vakantie in Frankrijk. Bekijk hier de campings in Frankrijk en maak een keuze voor de camping die jou het meest aanspreekt en waarvan je zeker weet dat de kids zich uitstekend kunnen vermaken.

Frankrijk Normandië

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen