Waar ben je naar opzoek?

David Beckham moet zich verantwoorden

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
David Beckham moet zich verantwoorden

David Beckham krijgt kritiek en is virtueel op het matje geroepen bij vele ‘experts’. Hij is gespot met zijn dochtertje Harper die warempel nog een speen in haar mond zou hebben. Belachelijk vindt men het. De pers heeft het kritiek al zwart op wit staan en op social media vallen ze over hem heen. David zou een ‘slechte vader’ zijn. Een kind van vier hoort geen speen meer te hebben!

Slechte vader dat je bent!

David zou een slechte vader zijn. Wist hij niet dat spenen zorgen voor tandproblemen, spraakproblemen, onhygiënisch zijn, er babyachtig uitzien, het concentratievermogen en het leerproces tegengaan en….?

Zou David dat écht niet weten? Ik zou de kinderbescherming op hem afsturen!

De reactie van David op Instagram: “Why do people feel they have the right to criticize a parent about their own children without having any facts ?? Everybody who has children knows that when they aren’t feeling well or have a fever you do what comforts them best and most of the time it’s a pacifier so those who criticize think twice about what you say about other people’s children because actually you have no right to criticize me as a parent …”

Ken de feiten

David is boos en vindt dat men pas kritiek kan geven als je de feiten kent. Iedere ouder zou dat moeten weten! David vindt dat men eerst twee keer na moet denken over wat je zegt over andermans kinderen en opvoedmethode. Hij vindt niet dat je het recht hebt om hem te bekritiseren als ouder. Hij gaat los op Instagram en is not amused. Van zijn vele volgers (iets van een kleine 10 miljoen) krijgt hij massaal steun.

Volg je hart

Er zijn veel ouders met verschillende opvoedmethoden en geen een er van is de beste. Je doet wat bij jou en je kind past. Bij een kind krijg je nou eenmaal geen handleiding. Je kunt nog zo goed het boekje willen volgen maar ooit zal je van de gebaande paden afwijken.

David Beckham krijgt kritiek

Credits foto: Instagram David Beckham 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen