Waar ben je naar opzoek?

Een dagje uit: wat moet je niet vergeten?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een dagje uit: wat moet je niet vergeten?

Alle scholen hebben nu zomervakantie. En wat boffen we met het weer. Heerlijk! Ga je op vakantie of blijf je dit jaar thuis? Als je op vakantie gaat heb je misschien wat aan mijn inpaklijst. Inmiddels heb ik onze spullen gepakt en het is mijn gelukt om me hieraan te houden. Ga je niet op vakantie maar af en toe een dagje weg? Dan heb ik hier voor jou een lijstje wat onmisbaar is als je een dagje op pad gaat. Fijne vakantie!

Ik ga een dagje uit en neem mee…

Als wij op stap gaan houd ik ervan om mij goed voor te bereiden. Ik ben van de lijstjes dus hierbij weer een lijstje. Lijstjes geven rust en zorgen ervoor dat ik niks vergeet. Inmiddels heb ik een lijstje voor als we een dagje uit gaan. Deze pak ik er altijd bij en ik deel hem graag met jullie.

 • Een rugtas of tas (het ligt eraan wat we gaan doen)
 • Een buggy of bolderkar (inmiddels nemen wij geen buggy meer mee maar de bolderkar)
 • Voor iedereen een flesje drinken (wij gebruiken de drinkflessen van Tupperware)
 • Een XXXL handdoek (ideaal voor als je gaat picknicken of geen bankjes hebt om op te zitten)
 • Tijdens een zonnige dag is zonnebrandcrème een must
 • SOS armbandjes met namen + mijn telefoonnummer
 • EHBO kit
 • Eten/snacks
 • Eventueel een kannetje koffie voor mama
 • Natte washandjes of babydoekjes (ideaal voor vieze handen)
 • Zonnebril(len)
 • Handtas
 • Mobiel + oplader (je weet maar nooit)
 • Eventueel (strand) speelgoed

Ik ben benieuwd wat jij meeneemt als je een dagje weggaat. Deel het in de comments!

De XXXL handdoek is verkrijgbaar bij Shell. Bij 20 liter tanken kost hij 10 euro. Tank je niet? Dan kost hij 20 euro of 2000 airmiles. Of je krijgt hem bij 3 producten Lipton IceTea, Pure Leaf of OLA.

XXXL handdoek dagje strand
We gaan een dagje naar het strand en nemen mee… de XXXL handdoek!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Gommers reageert op ophef na advies te wachten met zwanger worden tijdens corona

 • 2 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Nieuwsflits

GroenLinks wil coronaverlof voor werkende ouders: de koek is op!

 • 2 dagen geleden
 • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Masturbatie helpt tegen corona… (en lockdownverveling natuurlijk)

 • 3 dagen geleden
 • 3 minuten lezen