Waar ben je naar opzoek?

Een dagje uit: wat moet je niet vergeten?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een dagje uit: wat moet je niet vergeten?

Alle scholen hebben nu zomervakantie. En wat boffen we met het weer. Heerlijk! Ga je op vakantie of blijf je dit jaar thuis? Als je op vakantie gaat heb je misschien wat aan mijn inpaklijst. Inmiddels heb ik onze spullen gepakt en het is mijn gelukt om me hieraan te houden. Ga je niet op vakantie maar af en toe een dagje weg? Dan heb ik hier voor jou een lijstje wat onmisbaar is als je een dagje op pad gaat. Fijne vakantie!

Ik ga een dagje uit en neem mee…

Als wij op stap gaan houd ik ervan om mij goed voor te bereiden. Ik ben van de lijstjes dus hierbij weer een lijstje. Lijstjes geven rust en zorgen ervoor dat ik niks vergeet. Inmiddels heb ik een lijstje voor als we een dagje uit gaan. Deze pak ik er altijd bij en ik deel hem graag met jullie.

 • Een rugtas of tas (het ligt eraan wat we gaan doen)
 • Een buggy of bolderkar (inmiddels nemen wij geen buggy meer mee maar de bolderkar)
 • Voor iedereen een flesje drinken (wij gebruiken de drinkflessen van Tupperware)
 • Een XXXL handdoek (ideaal voor als je gaat picknicken of geen bankjes hebt om op te zitten)
 • Tijdens een zonnige dag is zonnebrandcrème een must
 • SOS armbandjes met namen + mijn telefoonnummer
 • EHBO kit
 • Eten/snacks
 • Eventueel een kannetje koffie voor mama
 • Natte washandjes of babydoekjes (ideaal voor vieze handen)
 • Zonnebril(len)
 • Handtas
 • Mobiel + oplader (je weet maar nooit)
 • Eventueel (strand) speelgoed

Ik ben benieuwd wat jij meeneemt als je een dagje weggaat. Deel het in de comments!

De XXXL handdoek is verkrijgbaar bij Shell. Bij 20 liter tanken kost hij 10 euro. Tank je niet? Dan kost hij 20 euro of 2000 airmiles. Of je krijgt hem bij 3 producten Lipton IceTea, Pure Leaf of OLA.

XXXL handdoek dagje strand
We gaan een dagje naar het strand en nemen mee… de XXXL handdoek!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 4 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 5 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 5 maanden geleden
 • 12 minuten lezen