Waar ben je naar opzoek?

Creatief met water en kralen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Creatief met water en kralen

Vorig jaar, toen ik de aankopen voor de Sint deed, ontdekte ik Aquabeads. Voor die tijd wist ik nog niet wat het was maar nu ligt de knutselkast er vol mee. Mijn dochter is gek op Aquabeads en mama eigenlijk ook. Het is een leuk en veilig product waar mijn kind urenlang mee kan spelen. En wat het grote voordeel is; het knoeit niet. Daar houd ik van ☺️ Met Aquabeads zijn ze creatief met water en kralen. 

Water en kralen

Maar wat zijn Aquabeads nu? Het zijn unieke pareltjes die met water aan elkaar vast blijven plakken. Juist dat effect is wat Aquabeeds nou zo leuk maakt. Kinderen kunnen hier heel zelfstandig mee knutselen zonder dat ze steeds hulp nodig hebben. Er is geen warmte of strijkbout nodig en daardoor kunnen kinderen het hele proces zelf doorlopen.

 

Het is heel simpel: je koopt een pakket Aquabeads en dan heb je alles wat je nodig hebt. Bij een speelset krijg je parels in verschillende kleuren, een legbord, een parelschraper, een sproeier voor het water en twee dubbelzijdige patroonvellen. Vervolgens gaat je kind hier heerlijk zelfstandig mee aan de slag.

3D speelset

En als je denkt dat deze speelset alleen leuk is voor meisjes dan heb je het mis. Voor zowel meisjes als jongens is het erg leuk. In hun assortiment hebben ze thema’s als Frozen, Finding Dory maar ook Star Wars en speelsets van Cars 3. Je hebt de 2D speelset maar nu ook de Cars 3 3D set: Cars 3 3D Cruz Ramirez en Cars 3 3D Lightning McQueen. Bij de 3D set maak je het figuurtje in 3D waardoor je er daarna mee kunt spelen.

Lees ook: Gratis Sinterklaas inpakpapier (download en print uit!)

Mijn dochter van 4 houdt meer van auto’s dan van prinsessen dus zij kiest uiteraard voor de Cars 3 speelset. Mijn dochter van 6 is fan van Prinsessen en kiest voor de Frozen speelset. En zo zitten ze samen aan tafel te knutselen met de Aquabeads.

Water en kralenVoor Sint en Kerst

De Aquabeads speelsets (check hier de verkooppunten) zijn ontzettend leuk om te onthouden voor Sinterklaas en Kerst. Ik kan je zeggen dat het echt heel leuk is en het fijne is dat ze het helemaal zelf kunnen maken. Komt dit cadeautje op jouw lijstje?

Ook bij Bol.com vind je de Aquabeads (speel) sets.

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Penelope Broos zei

  Deze Aquabeads sets zijn ècht hartstikke leuk! Het nadeel van strijkkralen is dat ze over de vloer rollen, je kunstwerk bij 1 keer stoten overnieuw kan èn het blijft nooooooit aan elkaar plakken na het strijken! Mijn dochter wordt 12 november 6 jaar en ik vind dit echt een aanrader en superleuk kadootje voor haar!

 • elisabeth maria martina zei

  superleuke actie voor mijn creabea kleindochter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 1 maand geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 2 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 2 maanden geleden
 • 12 minuten lezen