Waar ben je naar opzoek?

Christina Aguilera is bevallen van een meisje

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Christina Aguilera is bevallen van een meisje

Op 16 augustus is Christina Aguilera bevallen van een meisje. Ze heeft al een dochter uit een eerdere relatie. Haar pas geboren dochter heeft ze gekregen samen met Fiance Matt Rutler. Dit is zijn eerste dochter! Hun dochter is ter wereld gekomen door middel van een keizersnede.

De dochter van Christina Aguilera en Matt Rutler heet:

Summer Rain Rutler.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen

Verhuizen met kinderen? Is niet het einde van de wereld!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Nieuwsflits

Ouders hebben stress om kleien met kinderen

  • 2 dagen geleden
  • 1 minuut lezen
Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen