Waar ben je naar opzoek?

Carice van Houten is bevallen van haar eerste kindje

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Carice van Houten is bevallen van haar eerste kindje

Carice van Houten is bevallen. Carice en haar partner Guy Pearce zijn vandaag de trotse ouders geworden van hun eerste kindje.

Het stel werd afgelopen woensdag gespot met weekendtas bij een Amsterdams ziekenhuis. Urenlang bleef Carice binnen en er werd al gespeculeerd over een bevalling. Rond 15:30 uur stond het koppel weer buiten. Zonder baby!

Carice maakte vandaag via Twitter bekend dat hun zoon is geboren. Hij heet Monte Pearce. Gefeliciteerd namens Love2BeMama!

Lees ook: 20 babynamen geïnspireerd op Disney

 

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen