Waar ben je naar opzoek?

Happy Birthday to you!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Happy Birthday to you!

Er is er één jarig hoera, hoera! Bij een verjaardag horen cadeautjes maar ook kaartjes. Vroeger kreeg ik er altijd veel; van opa’s en oma’s maar ook van de rest van de familie en zelfs klasgenootjes. Maar in de digitale tijd van 2015 moet ik echt opletten dat ik nog wel kaartjes blijf sturen. Echte post is namelijk zo leuk en kan zoveel plezier bezorgen! Omdat ik altijd net op het verkeerde moment bedenk dat ik nog een kaartje moet sturen, en ik niet op tijd bij de brievenbus kan komen, ben ik heel blij met het internet.

Surprise!

Kaartjes sturen is leuk maar voor de ontvanger nog leuker. Hoe leuk is dat je gewoon een kaartje uit de brievenbus kunt vissen met een persoonlijke boodschap. Dat is toch veel leuker dan een saai smsje of mailtje. Gelukkig zijn die digitale ansichtkaarten wel een beetje uit. Het kan nu namelijk veel beter! Je verstuurt een kaartje via Kaartwereld.nl, dit kan op je eigen tijd en je kunt aan je kaartje nog veel meer toevoegen. Bijvoorbeeld een fles wijn, een ballon, chocolade, sokken of bloemen. Hiermee maak je je kaart helemaal af. Zo verras je iemand op en top!

hiep hiep hoera

Voor elke gelegenheid

Op de site van Kaartwereld.nl vind je oneindig veel leuke en grappige verjaardagskaarten, trouwkaarten maar ook geboortekaartjes en verhuiskaartjes. Deze kaartjes kun je op je gemak vanachter je computer samenstellen en personaliseren. Voor elke gelegenheid kies je er ook nog een cadeau bij. Is er een baby geboren? Kies een geboortekaartje uit en verstuur deze samen met een Nijntje knuffeldoekje.

Geboortekaartje Kaartwereld

Ik ben heel blij met deze service. Zo kan ik altijd op tijd iemand verrassen met een kaartje en/of cadeautje. En af en toe ook mijn ouders die wat verder weg wonen. Het komt altijd heel goed uit net wanneer ik het nodig heb. Echte post is veel leuker en dat combineer ik graag me de techniek van deze tijd; het internet! Zo wordt een cadeau per post versturen heel makkelijk.

Winactie

Like Kaartwereld op Facebook en laat onderaan deze blog een reactie achter. We geven namelijk 2 x 20 euro shoptegoed weg.

Deze winactie loopt af op 22 juli 2015. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Blog

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen