Waar ben je naar opzoek?

Broodje bijzonder: broodje van papa!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Broodje bijzonder: broodje van papa!

Advertisement
De vakantie is voorbij gevlogen en de scholen zijn allemaal weer begonnen. We hebben genoten van de Nederlandse, Franse en Spaanse zon.  
We hebben gezwommen,  geluierd, uitgeslapen, veel binnen- en buiten gespeeld en genoten van de tijd samen. Hoe heerlijk het ook was, de regelmaat is ook weer fijn. Hoe fijn het ook was, de regelmaat is ook weer fijn. Gelukkig is iedereen in ons gezin weer gesetteld in de nieuwe klas. Ook dat was even spannend!

Genieten van elke dag!

Ook al is het geen vakantie meer, zolang het nog best lekker weer is genieten we van elke dag alsof het vakantie is. Na het eten nog even buitenspelen zolang het kan, een dagje weg of gewoon heerlijk in het weekend op de bank hangen. Sowieso maken we in huize Bosscher van elke dag een feestje. Zo hebben we de woensdagmiddag lunch omgedoopt tot een Feestelijke Lunch. Vaste prik op woensdagmiddag en elke woensdagmiddag weer anders. Een bakje kibbeling van de visboer, extra fruit of een broodje bijzonder. Het idee van de Feestelijke Lunch kwam van… papa!

Feestelijke Lunch

We ontbijten altijd zoveel mogelijk gezond. Dat betekent met zuivel, kaas, vleeswaren en een gekookt eitje als we daar tijd voor hebben. Maar we eten ook graag (griekse) Yoghurt met noten en honing. Hmm! Een goed ontbijt is een goede start van de dag. In de ochtend komt er bewust geen zoet beleg op tafel. Maar tijdens de lunch doen we dat wel en daar smullen de kids van.

Sinds de lunch op woensdagmiddag een Feestelijke Lunch is bedenken we steeds weer wat anders en is het elke woensdagmiddag feest aan tafel. Deze week hadden we een hagelslagfeestje tijdens de lunch. Met de smaken van de Ruijter en de grote fantasie van onze kinderen mochten ze hun eigen broodje bedenken en smeren. Van ‘gewone boterham’ naar ‘broodje bijzonder’. Het was één groot hagel- en smeerfeest! De hagelslag, jam en chocoladepasta vloog ons om de oren.

Feestelijke lunch eet smakelijk!

Doe eens gek!

Deze week hebben we allemaal weer genoten van de Feestelijke Lunch. Ook papa doet actief mee. De kinderen maakten een ‘dubbeldekker broodje’ en papa bedacht ‘het broodje van papa’. We hebben allemaal onze creativiteit laten gaan op ons #broodjebijzonder. De Ruijter roept bij mij ook nostalgie op. Vroeger zaten wij ook met het hele gezin aan tafel en was het een feest om ons broodje met De Ruijter hagelslag te bestrooien. Met het hele gezin aan tafel gaan vinden wij belangrijk en dat houden we er graag in.

Voor ons een heerlijk #broodjebijzonder tijdens onze Feestelijke Lunch op woensdagmiddag. Met dank aan papa en zijn creatie die voor ons, en mama, een bijzonder lief en lekker broodje maakte.

Feestelijke lunch met een #broodjebijzonder van papa

Doe je mee?

Maak jij ook een broodje bijzonder? Deel jouw #broodjebijzonder en maak kans op een ontbijt in een luchtballon. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dat onvergetelijk is! (foto van luchtballon)

Mail & Win

Love2BeMama mag ook nog deze leuke broodplank weggeven aan één van mijn lezers. Wil jij hier kans op maken?

Laat je reactie achter onderaan deze blogpost (vergeet je e-mailadres niet in te vullen in het daarvoor bestemde veld). Like de Ruijter op Facebook en je maakt extra kans op de broodplank (zet dit even in je reactie!).

Lees alle actievoorwaarden op deze pagina.

#broodjebijzonder

– Dit is een gesponsorde blog –

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Carolien zei

  Hoera! Wauw, te gek, superleuk! Dankjewel!!

 • Carolien Slaghekke zei

  Echte broodmonsters hier in huis…. Pindakaas met pure hagelslag blijft favoriet, maar ook jam met hagelslag of kaas met hagelslag vinden de dames errug lekker. Jammer dat mama alleen in het weekend deze gekke combi’s ook leuk vindt. Geliked, gereageerd, nu ook gewonnen? Wat feest zou dat zijn!

 • Diana zei

  echte broodeters hier in huis…!!! En dan eens een keertje gek doen is wel erg leuk…!!! Maken dus graag kans op de broodplank ☺️

 • Erika zei

  Lekker zo’n broodje bijzonder… Zo maken wij regelmatig van het avond eten een feesje. Tapas is bij onze twee jongens groot favoriet. Samen de hapjes in slaan en dineren bij kaarslicht. Of nog leuker de kleine tafel dekken, filmpje erin en met z’n allen op de bank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 2 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 2 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 2 maanden geleden
 • 12 minuten lezen