Waar ben je naar opzoek?

Boze mama sproeit met moedermelk

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Boze mama sproeit met moedermelk

Borstvoeding geven in het openbaar is er in Nederland al redelijk ingeburgerd. Al kom je nog wel eens uitzonderingen tegen. In het Engelse Kent is een borstvoedende moeder zo boos geworden, na een klacht over het borstvoeden in het openbaar, dat ze de desbetreffende vrouw heeft bespoten met… moedermelk.

Lees ook: Een brelfie? Elke manier van voeden is een selfie waard!

Juist ja.

De voorbijgangster had moeder aangesproken omdat haar blote borst te zien was en deze borst zou haar man afleiden. De moeder was zeer verontwaardigd en plaatste haar verhaal op Facebook. Tha Place To Be bij dit soort akkefietjes want er is een stroom aan reacties van andere moeders die de borstvoedende moeder steunen.

Dit meldt de Daily Mail.

In Engeland worden moeders die borstvoeding geven in het opgenbaar beschermd. Je mag nooit een vrouw vragen een publieke plek te verlaten wanneer zij borstvoeding geeft.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 2 dagen geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 3 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Zomerse activiteiten

Waarom de zomer zoveel beter is nu kinderen ouder zijn

  • 6 dagen geleden
  • 6 minuten lezen