Waar ben je naar opzoek?

Boze mama sproeit met moedermelk

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Boze mama sproeit met moedermelk

Borstvoeding geven in het openbaar is er in Nederland al redelijk ingeburgerd. Al kom je nog wel eens uitzonderingen tegen. In het Engelse Kent is een borstvoedende moeder zo boos geworden, na een klacht over het borstvoeden in het openbaar, dat ze de desbetreffende vrouw heeft bespoten met… moedermelk.

Lees ook: Een brelfie? Elke manier van voeden is een selfie waard!

Juist ja.

De voorbijgangster had moeder aangesproken omdat haar blote borst te zien was en deze borst zou haar man afleiden. De moeder was zeer verontwaardigd en plaatste haar verhaal op Facebook. Tha Place To Be bij dit soort akkefietjes want er is een stroom aan reacties van andere moeders die de borstvoedende moeder steunen.

Dit meldt de Daily Mail.

In Engeland worden moeders die borstvoeding geven in het opgenbaar beschermd. Je mag nooit een vrouw vragen een publieke plek te verlaten wanneer zij borstvoeding geeft.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen