Waar ben je naar opzoek?

Borstvoeding geven in verschillende standen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Borstvoeding geven in verschillende standen

Het geven van borstvoeding kan al een gedoe op zich zijn. Niet bij elke moeder gaat het meteen goed. En als ik dan ook nog de foto’s zie van Carlee Benear dan ben ik écht verbaasd. Zo kan het dus ook nog. Maar de vraag is: ben jij zo elastisch om in deze poses borstvoeding te geven? Ik écht niet… En daarbij was ik al blij als de borstvoeding eindelijk liep. Ging ik echt niet nadenken over yoga in combinatie met borstvoeding.

Maar zo ieder zijn ding…
Voor moeder Carlee Benear kent geen beperking als het gaat om het geven van borstvoeding. Carlee is lactatiekundige, doet aan yoga en heeft een dochter van 6 weken. Ze weet dit alles heel goed te combineren en het resultaat kun je volgen op haar Instagram account.

Haar flexibiliteit is in ieder geval indrukwekkend! Een kleine kanttekening: do not try this at home (als je hier totaal geen ervaring mee hebt…) 😉

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen