Waar ben je naar opzoek?

Borstvoeding geven in verschillende standen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Borstvoeding geven in verschillende standen

Het geven van borstvoeding kan al een gedoe op zich zijn. Niet bij elke moeder gaat het meteen goed. En als ik dan ook nog de foto’s zie van Carlee Benear dan ben ik écht verbaasd. Zo kan het dus ook nog. Maar de vraag is: ben jij zo elastisch om in deze poses borstvoeding te geven? Ik écht niet… En daarbij was ik al blij als de borstvoeding eindelijk liep. Ging ik echt niet nadenken over yoga in combinatie met borstvoeding.

Maar zo ieder zijn ding…
Voor moeder Carlee Benear kent geen beperking als het gaat om het geven van borstvoeding. Carlee is lactatiekundige, doet aan yoga en heeft een dochter van 6 weken. Ze weet dit alles heel goed te combineren en het resultaat kun je volgen op haar Instagram account.

Haar flexibiliteit is in ieder geval indrukwekkend! Een kleine kanttekening: do not try this at home (als je hier totaal geen ervaring mee hebt…) 😉

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

10 gevaarlijke voedingsmiddelen voor kleine kinderen

  • 11 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Reviews

VR bril Oculus Rift S: onze VR bril ervaring!

  • 14 uur geleden
  • 5 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

8x waarom paardrijden goed is voor kinderen

  • 15 uur geleden
  • 6 minuten lezen