Waar ben je naar opzoek?

Borstvoedende moeders zijn mooi

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Borstvoedende moeders zijn mooi

Deze foto van Nicolette van Dam vind ik aandoenlijk. Ik heb zelf ook een aantal maanden borstvoeding kunnen geven bij alle drie de kinderen. Dit ging echt niet zonder heel veel pijn en heel veel moeite maar ik ben blij dat ik het doorgezet. Deze foto vind ik ook erg mooi en puur. Bedankt voor het delen Nicolette!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen