Waar ben je naar opzoek?

Borstvoedende moeders zijn mooi

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Borstvoedende moeders zijn mooi

Deze foto van Nicolette van Dam vind ik aandoenlijk. Ik heb zelf ook een aantal maanden borstvoeding kunnen geven bij alle drie de kinderen. Dit ging echt niet zonder heel veel pijn en heel veel moeite maar ik ben blij dat ik het doorgezet. Deze foto vind ik ook erg mooi en puur. Bedankt voor het delen Nicolette!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen