Waar ben je naar opzoek?

Bobo komt met 3D-website en 3D-app

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Bobo komt met 3D-website en 3D-app

Mijn zoontje zit sinds augustus in groep 2 en kreeg aan het begin van het schooljaar de Bobo mee naar huis ter kennismaking. Hij vond het zo leuk dat wij hem lid hebben gemaakt van de Bobo. Hij leest het blad graag op zijn manier en vraagt mij af en toe wat voor te lezen. Bobo is het eerste tijdschrift in Nederland dat met een 3D-website en 3D-app voor kleuters komt. Educatief en leuk! 

Op ontdekking met Bobo

Vanaf nu kun je op www.bobo.nl en met de gratis Bobo-app educatieve spelletjes spelen. Ze gaan zelf op ontdekkingstocht in de Bobo-boomhutten, worden uitgedaagd met spelletjes op hun eigen niveau en worden hiervoor beloond met dieren uit de Bobo-dierentuin.

Kleuters en de tablet

Kleuters maken steeds meer gebruik van de tablet. Daar kunnen wij niet omheen. Het is belangrijk ze de weg te wijzen en te helpen hier goed mee om te gaan. Bobo neemt ze mee op een veilige ontdekking. Door de 3D omgeving kunnen ze echt in de wereld van Bobo stappen. Ze spelen spelletjes in de Bobo boomhut en ontdekken daar weer verschillende hutten: de kleurhut, de leeshut, de kijk- en luisterhut, de speelhut en de Engelse garage.

De Bobo-website en de Bobo-app zijn geschikt voor kinderen van circa 3-6 jaar en zijn helemaal gratis te bezoeken en te downloaden.

>> Meer informatie: www.bobo.nl 

Bobo

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Op Curacao wonen: dit moet je regelen!

  • 1 dag geleden
  • 10 minuten lezen
Wonen

Een onderhoudsarme en duurzame tuin, hoe begin je eraan?

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 2 weken geleden
  • 1 minuut lezen