Waar ben je naar opzoek?

Bobbi Eden is bevallen!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Bobbi Eden is bevallen!
Bobbi en haar man Mark eerder dit jaar bij de aankondiging van de zwangerschap.

Er is goed nieuws want Bobbi Eden en haar man Mark kunnen aan de beschuit met blauwe muisjes. Bobbi is gisteren (1 oktober) bevallen van hun eerste kindje.

En hij heet… Brandon!

In maart kondigden Bobbi en Mark aan dat Bobbi zwanger was van hun eerste kindje. Brandon is ter wereld gekomen via een keizersnede. Dit lieten ze vandaag weten aan Lindanieuws (waar ook de eerste foto’s te zien zijn).

Van harte gefeliciteerd!

Lees ook: 7 dingen die je moet weten over een keizersnede (deel 2)

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen