Waar ben je naar opzoek?

Bobbi Eden en haar man hebben groot nieuws!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Bobbi Eden en haar man hebben groot nieuws!

Bobbi Eden is zwanger

Bobbi Eden en haar man mark verdienen geld in de adult-business. Ze wonen samen in Los Angeles en beleven vele avonturen. Voor LINDA.TV vloggen Bobbi en Mark over hun avonturen in het verre Amerika. En vandaag hebben ze wel heel bijzonder nieuws…

Bobbi is zwanger!

Een tijdje geleden deelde Bobbi haar wens al in een vlog. Will haar beste vriend was verbaasd maar wist wel wat ze moest doen om haar wens in vervulling te laten gaan. De weken daarna voelde Bobbi zich niet zo lekker. En dat is niet zo gek want het nieuws wat ze vandaag delen is dat… Bobbi zwanger is! Vanaf nu behoord Bobbi ook tot de mama’s to be. Welcome to the club! Ze is 12 weken in verwachting van hun eerste kindje. Het bijzondere nieuws delen ze in een vlog op LINDA.TV en ze laten zien hoe blij hun omgeving erop reageert. De moeder van Mark beseft het nog steeds niet…

Kritiek

Er was na hun eerdere vlog veel kritiek op het stel. Er zijn mensen die vinden dat ze, door het werk wat ze doen, geen baby mogen krijgen. Want hoe ga je je kind later vertellen wat mama voor werk heeft gedaan? Bobbi vindt dat dat hun probleem is hoe ze dat op gaan lossen of gaan vertellen.

Due date

Bobbi en Mark verwachten hun kindje in oktober. Ze willen dat de baby in Nederland wordt geboren omdat hun ‘mamies’ hier ook wonen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Hoeveel cadeaus kan ik mijn kinderen geven voor Sinterklaas?

  • 4 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

29 toffe cadeaus voor jongens vanaf 6 jaar

  • 6 uur geleden
  • 5 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

COVID-19 en zwangerschap: Waar moet je rekening mee houden?

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen