Waar ben je naar opzoek?

Biologische baby- en kinderkleding van biologisch katoen en wol

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Biologische baby- en kinderkleding van biologisch katoen en wol

Zelf ben ik al een tijd uit de baby’s, maar ik vind het nog steeds een feest als in mijn omgeving een baby wordt geboren. Ze zijn zo lief, zo schattig en zo klein! Die vingertjes! Dat neusje! Je begrijpt, en dit moet wel onder ons blijven, dat ik kan niet kan wachten tot de dag dat ik oma word. Ik hoop dat ik een belangrijke rol mag gaan spelen in het leventje van mijn kleinkinderen.

Wat kies je voor je baby?

En natuurlijk wil je uiteraard het allerbeste voor je baby, dat herinner ik me goed. En dat geldt vanzelfsprekend ook voor kleding. Niet synthetisch, niet 100 in een dozijn, maar zacht, fijn en bijzonder. Organische baby- en kinderkleertjes van biologisch katoen en wol zijn dan ook ideaal. Een wollen rompertjes met zijde of eentje van biologisch katoen zijn heerlijk als eerste laagje op het huidje van de baby.

Kleding van biologische materialen

Bij Greemjump koop je de mooiste kleding van biologische materialen en het is ook nog eens fair trade. Green Jump is een groen bedrijf wat kiest voor biologisch katoen en wol als grondstof. Heeft jouw kindje een allergie? Dan zijn zij extra gevoelig voor schadelijke, irriterende stoffen die achterblijven in niet – biologisch katoen. De keuze voor biologisch is dan extra belangrijk.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Zonnebrand voor je baby en tips voor het gebruik

  • 10 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

Plasticvrij poetsen met tandpasta tabletten van CHOOSE

  • 15 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

Producten met eiwitten en gezonde vetten

  • 18 uur geleden
  • 3 minuten lezen