Waar ben je naar opzoek?

Bijzondere naam voor pasgeboren zoon Feyenoord fan

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Bijzondere naam voor pasgeboren zoon Feyenoord fan

Zoon Feye Noord Driessen

Zou het dé droom zijn van iedere voetbalfan? Je zoon of dochter vernoemen naar je favoriete club? In ieder geval was dit wel de wens van het stel Esther en Carlo. Feyenoorders in hart en nieren. Hun wens is dan ook uitgekomen. Op 25 januari kregen ze een zoon die wel een heel bijzondere naam heeft gekregen…

Feye Noord

Op 25 januari is hun zoon Feye Noord Driessen geboren. Vader Carlo doet eerder deze maand zijn verhaal in Feyenoord Magazine. Hij legt uit hoe ze bij de naam zijn gekomen. Het begon als een grapje maar het plan begon steeds meer serieuze vormen aan te nemen. De naam ‘Feye’ hadden ze al. Eerst was het ‘Feye Noor’ maar de naam zou niet compleet zijn zonder de -d. Vandaar dat het gewoon Feye Noord is geworden. “Als je het doet, moet je het goed doen”, aldus de vader.

Veel kritiek

De naam zorgt voor veel ophef. Ze worden voor van alles en nog wat uitgemaakt en volgens Carlo gaat het erg ver. Zijn vrouw is nu nog met verlof en ze krijgen nog steeds veel reacties. Daar zijn ze klaar mee!

Lees ook: De populairste babynamen van 2015.

Feye Noord Driessen

Bron: Metronieuws – Bron afbeelding: Voetbalhumor.nl

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
  • Joggy zei

    Hele mooie naam jullie moeten het mooi vinden niet een ander zo heeft me zwager en schoonzus een dichter gekregen en die gaat Xaja als je het om draait heb je ook een voetbal club dus ik vind het niet zo raar mijn zien heeft een dochter Chelsea dus ja dat de ouder mooi vind moet je doen jullie zijn hier opgekomen een ander niet toch zo is het wel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen