Waar ben je naar opzoek?

Bijna zomervakantie!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Bijna zomervakantie!

Jongens! STOP! zet de tijd even stil. Het is gewoon alweer bijna ZOMERVAKANTIE. Nog 4 weken tot de zomervakantie hier begint. Niet te geloven. 
Zes weken om weer op te laden, op vakantie te gaan, leuke dingen te doen, te relaxen en vooral geen wekker te zetten. Opladen voor een nieuw schooljaar.

Waar is de tijd gebleven?

Een schooljaar waarin de oudste alweer 7 jaar wordt en naar groep 3 gaat (hij heeft een extra groep 2 gedaan), de middelste eindelijk naar groep 2 mag en de jongste in januari ook het nest gaat verlaten…

Naar de Italiaanse zon

Afijn. Mama’s zijn weekdieren maar nu over tot de orde van de dag. De zomervakantie. Over vijf weken gaan we heerlijk drie weken op vakantie. Dit jaar zoeken we eindelijk weer de Italiaanse zon op. Ons favoriete land! We gaan naar een super leuke kindvriendelijke camping in een luxe tent (dus met badkamer!). Dit jaar geen stacaravan met airco voor ons. Bewust niet! Je zit dan alleen maar binnen… het camping-gevoel krijg je dan niet.

Camping Union Lido Venetië
We gaan naar camping Union Lido bij Venetië (#notspon)

Zwemkleding voor kids

Op de camping zit een super fijn zwembad en we zitten aan zee. Dat wordt dus veel zwemmen. De badkleding van de kinderen moet nodig vervangen worden. Dat krijg je van al die zwemlessen, het slijt super snel. Tijd dus voor nieuwe badkleding én een UV-beschermend zwemshirt.

Setje 1 badkleding Polarn O Pyret

Ik vind het fijn om een UV-beschermend shirt te hebben voor de kinderen. Gelukkig hebben ze niet mijn lichte huid geërfd en worden ze snel bruin maar toch is UV straling gevaarlijk. Dit shirt is ECO proof en gemaakt van gerecycled materiaal met een UPF van 50. Dit shirt biedt 98% bescherming.

Setje 2 badkleding Polarn O Pyret

Het UV shirt is verkrijgbaar in de versie met lange mouwen en met korte mouwen. De naden van dit UV shirt zijn extra zacht en gaan niet irriteren. Het zwemshort is tot over de knie en heeft een luchtige voering met verstelbare taille door een elastisch knoopsgat. Lekker opvallend ook! Zo zie ik precies waar ze zijn.

Setje 3 Polarn O Pyret

We kunnen er weer een zomer tegenaan met zwemkleding dankzij ons favoriete merk Polarn O. Pyret.

Dit is een samenwerking met Polarn O. Pyret.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen