Waar ben je naar opzoek?

Is Beyoncé weer zwanger?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Is Beyoncé weer zwanger?

De geruchten gaan dat Beyoncé weer zwanger is. Jay Z, de echtgenoot van Beyoncé, heeft deze geruchten aangewakkerd. Tijdens hun gezamenlijke optreden in Parijs maakte bij dubbelzinnige opmerkingen.

Er zijn volgens fans meerdere aanwijzingen op een zwangerschap: ze droeg in Frankrijk een ruimzittende groene wikkeljurk om haar beginnende babybuikje te verbergen, haar echtgenoot Jay Z is erg beschermend naar haar toe, het zou zijn opgevallen dat Beyoncé al een tijdje geen alcohol meer drinkt en alleen maar gezond en organisch eet.

Toch blijft het vreemd want Jay Z en Beyoncé komen de laatste tijd alleen maar negatief in het nieuws door hun ‘huwelijksproblemen’. Of is dat een grote marketingstunt?

Als het zo is dat Jay Z en Beyoncé een kindje verwachten dat wordt hun 2-jarie dochter Blue Ive grote zus!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen