Waar ben je naar opzoek?

Is Beyoncé weer zwanger?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Is Beyoncé weer zwanger?

De geruchten gaan dat Beyoncé weer zwanger is. Jay Z, de echtgenoot van Beyoncé, heeft deze geruchten aangewakkerd. Tijdens hun gezamenlijke optreden in Parijs maakte bij dubbelzinnige opmerkingen.

Er zijn volgens fans meerdere aanwijzingen op een zwangerschap: ze droeg in Frankrijk een ruimzittende groene wikkeljurk om haar beginnende babybuikje te verbergen, haar echtgenoot Jay Z is erg beschermend naar haar toe, het zou zijn opgevallen dat Beyoncé al een tijdje geen alcohol meer drinkt en alleen maar gezond en organisch eet.

Toch blijft het vreemd want Jay Z en Beyoncé komen de laatste tijd alleen maar negatief in het nieuws door hun ‘huwelijksproblemen’. Of is dat een grote marketingstunt?

Als het zo is dat Jay Z en Beyoncé een kindje verwachten dat wordt hun 2-jarie dochter Blue Ive grote zus!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 7 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

  • 7 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen