Waar ben je naar opzoek?

Bevruchtingstips van je moeder

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Bevruchtingstips van je moeder

Zit jij te wachten op bevruchtingstips en bemoeienissen van je moeder als het gaat om zwanger worden? Misschien heb je een moeder of schoonmoeder die dolgraag oma wil worden of graag zou zien dat je voor een tweede, derde of vierde keer zwanger wordt. We weten allemaal dat het niet zo vanzelfsprekend is! De dochter van Hillary Clinton kreeg ook te maken met de bemoeienissen van haar moeder. Hillary Clinton wilde dolgraag oma worden. Zo graag zelfs dat ze zich ging bemoeien met het seksleven van haar dochter.

Bemoeienissen van Hillary

Volgens biograaf Edward Klein wist Hillary van geen ophouden. In het voorjaar van 2013 werd de dochter van Hillary bestookt met vragen of ze al zwanger zou zijn en ‘hoe het ervoor stond’. Chelsea, de dochter van Bill en Hillary Clinton, zegt dat ze daar wel mee bezig waren maar het niet lukte. Zwanger worden is nou immers niet vanzelfsprekend. Vervolgens kwam Hillary met een aantal tips en adviezen om de kans op bevruchting te verhogen.

Wat is Hillary’s bevruchtingstip?

De tip van Hillary was, volgens een vriend van de voormalige first lady en minister van Buitenlandse Zaken, dat haar dochter bij dit proces (het zwanger worden) stress moest vermijden. Hillary zou hetzelfde probleem hebben gehad en raakte pas zwanger toen ze met manlief Bill op vakantie ging naar Bermuda.

Bevruchtingstips werpen vruchten af

De bevruchtingstips van Hillary lijken te helpen. Eindelijk is het zover; Hillary wordt oma! Haar dochter maakte dit voorjaar bekend dat ze in het najaar hun eerste kindje verwachten. Gefeliciteerd Chelsea! Ik vraag mij alleen wel af of je echt zat te wachten op de bevruchtingstips en bemoeienissen van je moeder…

Bron: Ad.nl

Bevruchtingstips van Hillary Clinton © Reuters
Hillary Clinton © Reuters
Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

1 week zwanger

Ovulatietesten: hoe weet je dat je vruchtbaar bent?

  • 11 uur geleden
  • 3 minuten lezen
1 week zwanger

1 week zwanger: De vermoeidheid van een zwangerschap

  • 13 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Nieuwsflits

Gommers reageert op ophef na advies te wachten met zwanger worden tijdens corona

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen