Waar ben je naar opzoek?

Het beste cadeau wat ouders kunnen krijgen!

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Het beste cadeau wat ouders kunnen krijgen!

De afgelopen twee weken hebben we heel wat verjaardagen in ons gezin gehad. Eerst was onze zoon jarig en hij werd 8. De dag erna was mijn man jarig (dat was nog spannend toen ik aan het bevallen was acht jaar geleden) en zes dagen daarna was ik jarig.

Gezelligheid tot in de late uurtjes

Mijn man en ik hebben samen onze verjaardag gevierd. Sinds jaren vierden we onze verjaardag weer eens en het was heel gezellig (tot in de late uurtjes…). Heerlijk om weer een feestje te geven. We hebben besloten om dit vaker te doen ☺️

De afgelopen jaren vonden we het niet zo boeiend om onze verjaardag te vieren en lieten we het vaak (stilletjes) aan ons voorbij gaan. Daar komt vanaf nu verandering in hebben we besloten. Elk (gezond) jaar moet gevierd worden!

Dubbel feest

Mijn ouders kwamen een paar dagen eerder al op visite. Ze wonen niet in de buurt en moesten werken op mijn verjaardag. Het bijzondere is dat ik op de tweede huwelijksdag van mijn ouders geboren ben. Op 13 juli 1983 zijn ze getrouwd en op 13 juli 1985 ben ik geboren. Dit is dus altijd een extra feestelijke dag!

De vraag is altijd weer: wat willen jullie hebben? 
Tja… ehm… geen idee eigenlijk. Ik heb alles al en ik ben gelukkig. Wat heeft een mens nog meer nodig?

Het allerbeste cadeau voor ouders

Dit jaar kwamen mijn ouders met een heel bijzonder en fijn cadeau. Iets waar we echt wat aan hebben en wat ze wat mij betreft elk jaar mogen geven.

Ze boden ons aan dat wij een weekendje weg konden gaan en zij het weekend de kinderen onder hun hoede zouden nemen.
Serieus. Dit is het beste cadeau wat ouders kunnen krijgen. 
Hoe fijn is het vooruitzicht: even twee nachten doorslapen, uitslapen en drie dagen kindloos zijn. Ja daar kan ik echt van genieten! De afgelopen nachten zijn weer dramatisch dus ik kan wel wat ‘rust’ gebruiken.

Yes een weekendje (zonder kids!) weg!

We lieten ons dit geen twee keer zeggen en we prikten meteen een datum. Dé datum is aankomend weekend al! Mijn ouders komen met de camper deze kant op en de kinderen gaan dus samen met opa en oma kamperen. Iedereen (opa en oma, kids én wij als ouders) kijken er enorm naar uit. Vooral de kinderen kunnen niet wachten. En papa en mama ook niet 😉

Mijn ouders wonen niet heel dichtbij dus ze passen ook niet vaak op. Ik kan niet makkelijk beroep op ze doen. Af en toe vind ik dat best jammer. En daarom ben ik extra blij met dit cadeau.

Utrecht here we come!

Dat wordt drie dagen samen genieten, uitslapen, uitrusten, niks doen, geen ge-mama, borrelen, lunchen, rustig ontbijten, bioscoopje pakken, door de stad slenteren, uit eten gaan, winkelen en weer borrelen. En dat alles in willekeurige volgorde.

We hebben een heerlijk hotel geboekt in Utrecht en de bioscoop is al besproken. Verder zien we het wel. Als je tips hebt, laat ze achter in de comments. Waar moeten we zeker naar toe gaan in Utrecht? Let me know!

Tip: Snel een super hotel boeken

Bij onze favoriete boekingswebsite vonden we al snel een fijn hotel dichtbij het centrum. Ik ben echt fan van Booking.com. Meerdere keren per jaar boeken we hier een accommodatie en de service is top en je hebt de beste prijs garantie, beste kamerselectie en beschikbaarheid. Heel gebruiksvriendelijk! En door de vele reviews van klanten weet je precies waar je terecht komt.

We gaan in ieder geval heel erg van genieten! Is het al bijna vrijdag? 😅

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Ik hou van mijn kinderen maar sommige dagen wil ik weg

  • 13 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Hoe kom je uit een muistroom?

  • 15 uur geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Rot op met je ‘samen spelen, samen delen!’

  • 1 dag geleden
  • 5 minuten lezen