Waar ben je naar opzoek?

BERG Buzzy vierwieler

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
BERG Buzzy vierwieler

BERG Toys vroeg mij of ik hun nieuwste gezinslid uit wilde testen: de BERG Buzzy. Dit wilde ik heel graag! In onze schuur staat al een BERG Buddy Orange skelter waar veel gebruik van wordt gemaakt. Dit is een hele fijne en handzame skelter. Ik was daarom ook erg benieuwd naar hun nieuwste gezinslid de BERG Buzzy. Zou dit net zo’n fijne skelter zijn?

Eerste trapervaringen met de BERG Buzzy

Onze jongste is 1,5 jaar en snapt nog niet hoe ze een trapbeweging moet maken. Daarom heeft onze middelste (3,5) de BERG Buzzy getest. Zelfs onze oudste (5) scheurt er hard mee weg. Al wordt hij wel wat te oud en te lang voor deze skelter. Zijn benen zitten inmiddels in zijn nek… Maar ze kunnen geen genoeg krijgen van de BERG Buzzy. Hij is inmiddels al door de hele buurt getest. Waarom hij zo populair is? Het is een hele lichte skelter waarmee je goed kunt manoeuvreren en hij rijdt heerlijk weg. Voor de eerste trapervaringen is deze BERG Buzzy ook heel geschikt: deze sensatie op vier wielen is veel steviger en stabieler dan een driewieler.

De skelter is stevig en zelfs in de scherpste bochten vallen ze niet om. En geloof mij, scheuren doen ze er zeker mee! De stoel en het stuur zijn verstelbaar waardoor hij al vroeg gebruikt kan worden. Doordat dit een compacte vierwieler is kan je kind er ook makkelijk in de stad mee overweg. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar maar hier wordt hij nog door vele kinderen van verschillende leeftijden gebruikt. Ik vind dit weer een hele fijne aanwinst en ik hoop dat onze dochter van 1,5 er veel plezier van gaat beleven en hier haar eerste trapervaring op gaat doen. Ook de prijs vind ik zeer acceptabel: 99,00 euro. Voor meer informatie kijk je op BERG Toys.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 2 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Relatie & Seks

Is het schadelijk om seks te hebben, terwijl de baby in dezelfde kamer slaapt?

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Krijg weer grip op je werk: 5x Timemanagement tips voor moeders

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen