Waar ben je naar opzoek?

BERG Buzzy vierwieler

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
BERG Buzzy vierwieler

BERG Toys vroeg mij of ik hun nieuwste gezinslid uit wilde testen: de BERG Buzzy. Dit wilde ik heel graag! In onze schuur staat al een BERG Buddy Orange skelter waar veel gebruik van wordt gemaakt. Dit is een hele fijne en handzame skelter. Ik was daarom ook erg benieuwd naar hun nieuwste gezinslid de BERG Buzzy. Zou dit net zo’n fijne skelter zijn?

Eerste trapervaringen met de BERG Buzzy

Onze jongste is 1,5 jaar en snapt nog niet hoe ze een trapbeweging moet maken. Daarom heeft onze middelste (3,5) de BERG Buzzy getest. Zelfs onze oudste (5) scheurt er hard mee weg. Al wordt hij wel wat te oud en te lang voor deze skelter. Zijn benen zitten inmiddels in zijn nek… Maar ze kunnen geen genoeg krijgen van de BERG Buzzy. Hij is inmiddels al door de hele buurt getest. Waarom hij zo populair is? Het is een hele lichte skelter waarmee je goed kunt manoeuvreren en hij rijdt heerlijk weg. Voor de eerste trapervaringen is deze BERG Buzzy ook heel geschikt: deze sensatie op vier wielen is veel steviger en stabieler dan een driewieler.

De skelter is stevig en zelfs in de scherpste bochten vallen ze niet om. En geloof mij, scheuren doen ze er zeker mee! De stoel en het stuur zijn verstelbaar waardoor hij al vroeg gebruikt kan worden. Doordat dit een compacte vierwieler is kan je kind er ook makkelijk in de stad mee overweg. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar maar hier wordt hij nog door vele kinderen van verschillende leeftijden gebruikt. Ik vind dit weer een hele fijne aanwinst en ik hoop dat onze dochter van 1,5 er veel plezier van gaat beleven en hier haar eerste trapervaring op gaat doen. Ook de prijs vind ik zeer acceptabel: 99,00 euro. Voor meer informatie kijk je op BERG Toys.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 11 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Kinderopvangtoeslag 2022 berekenen en ontvangen

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Verre reizen met kinderen

Vakantie Curacao 2022 met kinderen tips!

  • 4 dagen geleden
  • 12 minuten lezen
(financieel) vrij leven

Passief inkomen genereren: 12 boeken om te lezen!

  • 5 dagen geleden
  • 16 minuten lezen