Waar ben je naar opzoek?

Bekende moeders helpen tienermoeders

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Bekende moeders helpen tienermoeders

Toekomstige tienermoeders worden geholpen door Leontien van Moorsel, Tanja Jess, Froukje de Both, Tooske Ragas, Barbara Barend en Ellemieke vermolen. In het nieuwe seizoen Vier Handen Op Eén Buik worden acht tienermoeders gevolgd tijdens hun zwangerschap, bij de bevalling en daarna. 

Tienermoeders

Tatum, Leontien, Patricia, Tanja, Froukje, Tooske, Barbara en Ellemieke trekken zich het lot van de meiden aan en zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat de aanstaande tienermoeders écht iets van hun leven én dat van hun baby’s gaan maken. De BM’ers stellen samen met de meisjes persoonlijke missies op waar ze samen aan gaan werken. Vier Handen Op Eén Buik is vanaf dinsdag 8 juli te zien om 20.25 uur bij BNN op 3.

In de eerste aflevering reist actrice Tatum Dagelet af naar het Zeeuwse Middelburg om de vijftienjarige Toria te helpen. Toria is onbedoeld zwanger geraakt na een one-night stand met een jongen die ze amper kent. Toria slijt haar dagen rokend op de bank. Moeder Anja staat Toria door dik en dun bij. Tatum probeert Toria er toe te zetten om haar leven, en daarmee ook de kansen van haar ongeboren kindje, te beteren. Tatum Dagelet: ‘’Vier Handen Op Eén Buik is een waanzinnig en bijzonder programma om te mogen maken. Het was een enorme uitdaging Toria te mogen begeleiden, niet makkelijk, maar uiteindelijk wel dankbaar!”

Ga jij ook kijken?

vier-handen-op-een-buik

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen