Waar ben je naar opzoek?

Beach & Fun Shoesme zomercollectie 2016

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Beach & Fun Shoesme zomercollectie 2016

De eerste schoenen van mijn kinderen waren schoenen van Shoesme. Ik ben voor deze schoenen gevallen omdat ze de perfecte pasvorm hebben in combinatie met hoogwaardig materiaal en hippe designs. De zolen zijn flexibel waardoor ze er fijn op konden lopen. Nu ze allemaal kunnen lopen ben ik nog steeds fan van de schoenen van Shoesme. En zeker de nieuwe zomercollectie van 2016 heeft mij enorm verrast! Wat een leuke schoenen!

Shoesme Zomercollectie 2016

De kleuren spatten er vanaf bij deze nieuwe zomercollectie! De zomercollectie is geïnspireerd op de thema’s Beach & Fun. En dit zie je terug in de kleuren, materialen en ludieke accenten. In de gehele collectie is er gebruik gemaakt van nieuwe materialen zoals nylon met perforaties en unieke bloemen- en palmboomprints. Shoesme brengt felle neonkleuren, lieve zachte tinten, maar ook stoere hand geverfde stripings. Leuke details, zoals Shoesme stamps, smileys en letterblokjes laten zien dat de collectie niet alleen super fun is, maar ook tot in de kleinste details is uitgedacht en afgewerkt voor iedere doelgroep

Favo 1: RunfFlex schoenen

De schoenen die er voor mij het meeste uitspringen zijn de RunFlex schoenen. Dit zijn de meest flexibele schoenen ooit. Shoesme introduceert deze zomer het nieuwe concept: RunFlex. Dit zijn hippe, lichtgewicht runners met een super flexibele zool. Zowel voor jongens als voor meiden een absolute musthave voor deze zomer. In super leuke kleuren. Ik kon niet kiezen!Shoesme Runflex schoenen

Runflex schoenen Shoesme

Favo 2: Smileys & Glitters

Meiden die houden van een beetje glitter & glamour met een eigenwijze touch kijken met de Urban en Silhouet collecties hun ogen uit! Deze sneakers, laarzen en veterschoentjes mogen met recht echte eyecatchers aan de voetjes genoemd worden. Ook hier weer met een knipoog van smileys, gekleurde veters en ‘kusjes’.

Shoesme Glitters & Smileys

Shoesme Glitters

Favo 3: Sneakers

Sneakers zijn altijd een goed idee! De RunFlex sneakers zijn er ook voor de wat grotere meiden.

Runflex sneakers

De gehele collectie kun je hier bekijken. Ik ben benieuwd wat jouw favoriete schoenen van Shoesme zijn!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen