Waar ben je naar opzoek?

Barbie komt met drie nieuwe lichaamsvormen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Barbie komt met drie nieuwe lichaamsvormen

nieuwe lichaamsvormen barbie

Barbie gaat met haar tijd mee en komt met Barbie 3.0. Dat houdt in dat Barbie transformeert naar drie verschillende modellen: lang, klein, ronde vormen. Maar daar blijft het niet bij. Naast dat de poppen verschillende lichaamsvormen krijgen komt er ook een grotere verscheidenheid aan huidkleuren, haarstijlen en outfits. Hoera!

Barbie krijgt een nieuw lichaam

Barbie® kondigt wereldwijd een uitbreiding van de Fashionistas® collectie aan. Meisjes zijn zich op jonge leeftijd al bewust van dat er verschillende maten, huidkleuren en stijlen zijn. Daarom introduceert Barbie® de Fashionistas® collectie met drie nieuwe lichaamsvormen: lang, ronde vormen en klein. Bovendien hebben de nieuwe poppen verschillende huidskleuren, haarstijlen en outfits. Op deze manier zal de inspirerende boodschap ‘You can be anything’, die Barbie® graag aan alle meisjes ter wereld wil overbrengen nog sterker duidelijk worden.

“Al ruim 57 jaar is Barbie® een reflectie van een tijdsbeeld waardoor zij tot op de dag van vandaag de nummer 1 (mode)pop en een wereldwijd icoon is gebleven”, aldus Evelyn Mazzocco, Senior Vice President en Global General Manager Barbie®. “We zijn verheugd het assortiment met deze nieuwe poppen uit te breiden. De verscheidenheid aan lichaamsvormen, lengtes, huidskleuren en modestijlen geeft meisjes nog beter de mogelijkheid om de pop uit te kiezen die hen het meest aanspreekt.”

Wat vinden jullie van de transformatie?


De nieuwe 2016 Barbie® Fashionistas® collectie bestaat uit 4 lichaamstypen (het origineel en 3 nieuwe vormen), 7 huidskleuren, 22 oogkleuren, 24 haarlooks en ontelbaar veel on-trend mode-items en accessoires.

De nieuwe Barbie® Fashionistas® collectie kan bekeken worden via Barbie.nl en is verkrijgbaar vanaf half maart 2016.

barbie toen en nu

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Dit worden de babynamen van 2022!

  • 8 uur geleden
  • 1 minuut lezen
Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 2 weken geleden
  • 7 minuten lezen