Waar ben je naar opzoek?

Babyshower voor Marly van der Velden

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Babyshower voor Marly van der Velden

GT/ST actrice Marly van der Velden en haar vriend Mike verwachten over niet al te lange tijd hun eerste kindje. Haar familie en vriendinnen vonden het hoog tijd voor een babyshower! Ze te zien heeft ze ervan genoten! Er werd ook al gespeculeerd over hoe de toekomstige baby eruit zou gaan zien…

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Hoeveel cadeaus kan ik mijn kinderen geven voor Sinterklaas?

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

29 toffe cadeaus voor jongens vanaf 6 jaar

  • 1 dag geleden
  • 5 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

COVID-19 en zwangerschap: Waar moet je rekening mee houden?

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen