Waar ben je naar opzoek?

Babymelkpoeder uit de muur

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Babymelkpoeder uit de muur

Op Hoog Catharijne in Utrecht is een automaat geplaatst. Geen automaat waar je een kroket uit trekt maar uit deze automaat haal je babyvoeding. Ouders kunnen uit deze automaat, met een account, melkpoeder trekken. Maximaal twee per week!

Handig?

Is dat handig voor ouders? Het gaat nu om een proef dus het zal blijken of dat handig is. Nutrilon zoekt een oplossing voor het probleem dat ouders in supermarkten tegen lege schappen aanlopen. Nog steeds is de babymelk af en toe helemaal uitverkocht. Deze verdwijnt naar Azië omdat daar de vraag nog steeds grotere is dan het aanbod.

Nu kunnen de Aziaten (of wie het ook die kant op brengt) niet meer de voeding voor je neus wegkapen want je kunt alleen bij de voeding met een account.

Babymelkpoeder uit de muur naar andere steden

Mocht de proef slagen, en er behoefte aan is, dan zal er op meer plekken in Nederland een babymelkpoeder automaat komen.

Zou jij dat handig vinden?

Bron: NOS

Babymelkpoeder

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs: 12 weken zwanger

Buikband met tekst en 5 leuke cadeaus voor een zwangere

  • 15 uur geleden
  • 2 minuten lezen
1 week zwanger

Na hoeveel maanden is een vrouw gemiddeld zwanger?

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs: 12 weken zwanger

Voeding tijdens zwangerschap: blijf gezond en vitaal zwanger!

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen