Waar ben je naar opzoek?

Babybump Nikkie Plessen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Babybump Nikkie Plessen

Het is érg moeilijk om de babybump van Nikkie Plessen te spotten. Op foto’s is hij amper zichtbaar. Haar kleding zit ervoor, erover of ze zit in een positie dat haar buik niet te zien is. Ik vind het wel jammer dat ze er niet meer naar buiten treedt. Toch kon ik de afgelopen week op een paar foto’s haar buik eindelijk zien

Babybump Nikkie Plessen

Babybump Nikkie Plessen

Nikkie Plessen

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Op Curacao wonen: dit moet je regelen!

  • 1 dag geleden
  • 10 minuten lezen
Wonen

Een onderhoudsarme en duurzame tuin, hoe begin je eraan?

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 2 weken geleden
  • 1 minuut lezen