Waar ben je naar opzoek?

Babybump Nikkie Plessen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Babybump Nikkie Plessen

Het is érg moeilijk om de babybump van Nikkie Plessen te spotten. Op foto’s is hij amper zichtbaar. Haar kleding zit ervoor, erover of ze zit in een positie dat haar buik niet te zien is. Ik vind het wel jammer dat ze er niet meer naar buiten treedt. Toch kon ik de afgelopen week op een paar foto’s haar buik eindelijk zien

Babybump Nikkie Plessen

Babybump Nikkie Plessen

Nikkie Plessen

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen